sâmbătă, 29 decembrie 2012

Fidelii Moscovei la putere în România?

Azi vom vorbi despre doi domni, sârbi de felul lor. Ceea ce este foarte bine într-un fel.


Sârbii întotdeauna au fost dragi românilor, au fost prietenii românilor, chiar dacă i-au călărit, asimilat şi aneantizat pe cât le-a stat în putinţă pe românii din Tribalia şi în general din spaţiul iugoslav.

Momcilo Luburic face parte din grupul comuniştilor sârbi care, când Iosip Broz Tito s-a rupt de Kremlin, au plecat din Iugoslavia şi s-au stabilit în alte state este-europene, aflate sub influenţa Moscovei.

Luburic este o astfel de figură. Fondator al Universităţii Creştine "Dimitrie Cantemir" alături de Corina "Kalinka" Dumitrescu - doamna aceea cu grave probleme în CV, care a făcut slalom şi prin CSM şi nu a reuşit decât cel mult să fie ministru desemnat al Justiţiei pentru câteva zile.
Sârbul, după plecarea din Iugoslavia, în 1948, a fost şcolit la Frunze, ca toţi fraţii lui de arme, precum Milan Petrovic, prietenul său de o viaţă - al cărui CV impresionant îl dăm din sursă prietenoasă USL, ca să nu se spună că avem vreo problemă şi cităm cine ştie ce blogeri plătiţi, nu-i aşa, de Băsescu. Ambii tovarăşi ar fi discipoli ai lui Silviu Brucan şi ai şcolii de agenţi acoperiţi ai Moscovei... citeşte tot aici

1 comentarii:

Bogdan, subiectul te depaseste si cred ca era mai bine sa nu-l abordezi ca sa nu iasa ghiveci. Ceea ce ai preluat de la mine avea o logica atunci cand era vorba despre Dumitrescu (Kalika i-am zis eu). Cred ca e putin pripit sa scrii despre un subiect insuficient documentat; iar de documentat nu-l poti documenta.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More