duminică, 16 noiembrie 2014

Gruparea terorista care a cucerit Romania ne indeamna la vot ... IESIT LA VOT SI SCOATETI TARA DIN MANA LOR ... Romanii din diaspora stau la cozi de kilometri , ei au venit la vot noaptea

 Romanii din diaspora stau la cozi de kilometri , ei au venit la vot noaptea .... Romanule din Romania iesi la vot .




Ca ardelean, am crescut pe o strada cu sasi. Am trait in respect fata de ceilalti. Azi, simt nevoia sa ma adresez maghiarilor.
A magyarokhoz,
Nekünk ellopták a szavazáshoz, a tiltakozáshoz való jogunkat és a véleménynyilvánítás szabadságát. Megakadályozták, hogy a külföldön élő román állampolgárok szavazzanak, a kolozsvári, temesvári, krajovai és más nagyvárosi tüntetőket erőszakkal és polgárháborúval fenyegették meg, ellenőrzik a televíziókat.
Mindannyiunkat megfosztottak ezektöl a jogainktól. Bennünket és benneteket is. Egy jelölt, aki büszke, mert román és Vadimmal és Dan Voiculescuval jelenik meg, porba tiporja a magyarok jogait. Victor Ponta nacionalista kampánya semmi jót nem jelez a közösségetek számára!
MAGYAROK, GYERTEK SZAVAZNI! MAGYAROK, A TI SZAVAZATOTOKTÓL FÜGG A MI KÖZÖS JÖVŐNK! Ez a ti országotok is. Mondjatok NEMET a neo-kommunizmusnak és a hazugságnak!
Catre maghiari,
Noua ne-au furat dreptul la vot, la protest si la libera exprimare. Pe cetatenii romani din afara tarii i-au impiedicat sa voteze, pe manifestantii de la Cluj, Timisoara, Craoiva si alte orase mari i-au amenintat cu violente si razboi civil, televiziunile sunt sub controlul lor. Ne-au luat tuturor aceste drepturi. Si noua, si voua. Un candiat mandru ca e roman, care defileaza alaturi de Vadim Tudor si Dan Voiculescu, va calca in picioare si drepturile maghiarilor. Campania nationalista a lui Victor Ponta nu anunta nimic bun pentru viitorul comunitatii voastre!
Maghiari, veniti la vot. Maghiari, de votul vostru depinde viitorul nostru impreuna. Este si tara voastra! Spuneti NU neo-comunismului si minciunii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More