duminică, 26 ianuarie 2014

GUVERNAREA ROMANIEI, PADUCHII ROMANIEI !

GRIGORAS GHERASE : Nu-i blestemati, nebuni se blestema singuri!

Sub actuala guvernare a USL si a dlui Ponta ne este dat sa traim continuu sub imperiul emotiilor, a unor emotii de domeniul rasului dar si al plansului!
Am ras cu totii, cei care mai aveam un dram de minte de marile promisiuni facute de acestia in 2012, promisiuni care au trecut sloganul "Sa traiti bine" intr-o amintire deja stearsa.
Nu le vom enumera pentru ca scriindu-le aici depasim capacitatea computerului si blocam Facebook-ul, chestiune care ar inebuni postacii uselisti! Dar nu putem a nu aminti cateva dintre ele printre care si... "Cum ajungem la guvernare a doua zi marim salariile in Invatamant cu 50%, marim bugetul Sanatatii, dam cei 5,5 % pensionarilor in intregime, taiem salariile nesimtite, aducem in guvern cei mai cinstiti si capabili ministrii, micsoram numarul birurilor, micsoram impozitele, reducem pretul benzinei, nu marim preturile!

Ce s-a intamplat din toate promisiunile useliste am putut constata cu toti cu precadere in 2013, anul rasu-plansului!
S-au marit salariile in invatamant? Eu nu stiu sa se fi intamplat!
Cei 5,5 %  s-au dat esalonat in asa fel ca s-a ales praful de valoarea lor!
S-au taiat salariile nesimtite? Nicidecum : s-au marit zdrobitor!
Nepotismul si-a crescut procentul in mod nerusinat, in randul bugetarilor!
Despre demnitarii din guvern, ce sa mai vorbim? O catastrofa! Plagiatori, incapabil si majoritatea borfasi ce-si asteapta randul la portile Jilavei!
Numarul birurilor au sporit incredibil! Ce sa mai spune despre noua acciza pe produsele petroliere, pe stalpi, pari, tarusi si alte obiecte vazute numai din satelit?
Unde este promisiunea de reducere a pretului benzinei? S-a inecat cumva in cupele cu vin selectionat de la chiolhanurile USL-ului?
Oriunde ne-am invarti, oriunde ne-am suci, nu gasim un produs care sa mai aiba pretul dinainte instalarii "paduchelui USL" la guvernare. Toate au luat-o razna!

Acestea, dar cate mai sunt nescrise, sunt de domeniul plansului si credeti ca s-au terminat? Ei, na poftim si voala de vezi...daca vrei!
Acesti caraghiosi au o lipsa la inventar crasa : lipsa bunului simt, lipsa de grija pentru viata cetateanului, lipsa de respect pentru inteligenta romaneasca.
Ce altceva poti spune despre neglijenta crasa, despre indiferenta fata de viata unor medici, care din solidaritate cu semenii lor au fost lasati sa plece cu o otreapa de avion care s-a si prabusit in munti ucigand doi oameni? Ce poti spune cand urmarind actiunea de salvare constati ca "talharii" acestia se ascund ca sobolanii care pe unde, incercand sa paseze vina in ograzi inca nedescoperite?
Si ca tacamul sa fie complet, o mana de oameni destoinici, munteni sadea fara radare si GPS-uri, gasesc victimele accidentului inaintea acestora?
Si pentru ca de deasupra "prajiturii imputite" numita USL lipsea cireasa, in ziua urmatoare inmormantarii celor doua victime, celor doua fiinte nevinovate asasinate de nemernicii guvernanti, in "nemernicia lor"s-au intalnit la restaurant unde au mancat pana au vomitat dupa care au dansat pana au ametit si muntii Romaniei!

De domeniul rasului asi trece "marea adunatura uselista", adunatura de curve, tractorisi, folkisti si plagiatori, calrifere si gigei, toti avand o cultura deosebita : CULTURA MINCIUNII ! Mint asa de groaznic ca au speriat si pe Satan, imparatul dracilor!
Rasul aceste ne ingheata pe fete tuturor pentru ca "paduchii acestia" s-au infipt bine in parul tarii si nu se dau dusi pentru ca cei ce i-au asezat acolo inca nu simt intepaturile lor!

Intrebarea este : CUM SCAPAM DE PADUCHII USL-ISTI?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More