duminică, 21 iulie 2013

GAFĂ Ponta ar fi autorizat o operaţiune neautorizată a României

Întrebat de un jurnalist din ce ţară a fost preluat sirianul Omar Hayssam, Traian Băsescu a declarat ieri:"Aici e cheia... Cum să vă spun, când România a efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul altui stat? Nu vă pot confirma şi nici infirma nimic"

Aşadar, după ce ieri Traian Băsescu l-a trimis în derizoriu pe Victor Ponta fără să-i rostească măcar numele, explicând că, pentru aducerea lui Hayssam, cetăţean român, sub jurisdicţie românească, România a efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul altei ţări, despre care nu poate da detalii, azi Ponta a plusat, dorind să demonstreze electoratului USL că el e masculul alfa şi a reuşit doar să gafeze îngrozitor:

"Operaţiunea de aducere în ţară a lui Omar Hayssam a fost în totalitate conform legilor României, autorizată şi aprobată de Guvern. Toate operaţiunile la care au participat reprezentanţi ai statului român au fost autorizate de Guvern, conform legii. Probabil că preşedintele a vrut să spună că nu a fost autorizaţie din partea unui stat străin. (n.n.: Ay, Maria! Ce să autorizeze statul străin, Ponta? O operaţiune neautorizată de el pe teritoriul său?)

Eu nu pot păcăli că nu ştiu de unde şi cu ce a fost adus Hayssam. Dacă vreţi filme politice proaste care să vă insulte inteligenţa, eu nu pot spune că Hayssam a venit din lună cu un cal înaripat sau poveşti cu Rambo care salvează oameni din cine ştie ce loc"

Carevasăzică, Ponta ne-a spus ce lucruri nu poate el să facă. Cum s-ar spune, în timp ce Băsescu vă minte cu operaţiuni speciale, făcute de de-alde Rambo şi astea, eu vă spun că noi, nişte băieţi la sacou şi cravată, stătuţi în aer condiţionat, l-am extras de pe teritoriul acelui stat pe Omar Hayssam. Dar nu pot să vă spun de unde!

Măi, tată, măi! Victor Ponta are habar ce înseamnă o operațiune neautorizată a unui stat, de extragere a unui cetățean al său condamnat pentru terorism, pe teritoriul altui stat? Are reprezentarea celor pe care le poate afirma şi celor pe care nu le poate afirma într-o asemenea situație, implicând România?... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More