sâmbătă, 13 iulie 2013

Vocea Rusiei către România: "Vă vom lua la ţintă!"

De câteva zile încoace, website-ul postului de radio Vocea Rusiei în limba română lansează fonfleu după fonfleu despre ţara noastră, cu un fel de disperare existenţială pe care n-am mai văzut-o de mult timp la marele nostru vecin de la Răsărit. Care să fie cauza comportamentului?

Principiul pare simplu: amestecarea minciunii cu realitatea, baza oricărei intoxicări informative. Vocea Rusiei a publicat pe 8 iulie, într-un ciclu de texte intoxicatoare tipice serviciilor, dedicate vizitei lui Titus Corlăţean la Moscova, fragmente dintr-un aşa-zis interviu cu expertul militar Igor Korotcenko.

Până în prezent, interviul nu a fost publicat in integrum.
Amintim mult-trâmbiţatul interviu realizat de disperaţii lui Sorin Ovidiu Vântu cu Julian Asange, pe care SOV a încercat să-l folosească pentru a-l şantaja probabil pe Băsescu, strecurând că Asange i-a dat toate cablogramele despre România şi că acolo sunt scrise multe lucruri interesante. Interviul nu a fost dat niciodată in integrum. Ulterior s-a dovedit că Vântu n-a cumpărat nici o cablogramă.

"Expertul" Korotcenko ("cheamă un expert şi îţi vei credibiliza lucrurile pe care le afirmi, oricât de stupide, absurde sau plate sunt ele") pare interfaţa... citește tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More