marți, 16 iulie 2013

USL se simte cu referendumul fraudat pe căciulă

Uita-ţi-vă la mine, ce tip liniştit sunt, cu ochii blânzi şi candizi.
"Uitaţi-vă la mine, ce tip liniştit sunt, cu ochii blânzi şi candizi."
Dovadă este modul anormal în care au reacţionat fără deosebire toţi liderii coaliţiei, fără deosebire. Normal ar fi fost ca Ponta sau Dragnea să iasă public şi să spună:

Declaraţiile domnului Valer Marian sunt lipsite de acoperire în realitate. Dl. Dragnea / Eu îl va da / îl voi da în judecată pe acesta.

În loc să procedeze astfel, cum ar fi fost normal, Liviu Dragnea a declarat ieri:

E păcat că un om cu grave probleme de sănătate e folosit în felul ăsta. Uitați-vă la declarațiile lui din ultimii ani: ba că e urmărit cu avioane, ba ca familia lui.


Poate că va fi visat Valer Marian că e urmărit, dar cu elicoptere, nu cu avioane, În campania electorală pentru alegerile locale, de anul trecut, candidatul PDL la Primăria Sectorului 3 Liviu Negoiță declara că s-a săturat de felul cum e hărțuit de USL, care o urmăresc pe mama lui, la casa părintească, cu elicoptere.


Posibilitatea este verosimilă. Nu că Marian nu ar fi un ciudat al timpurilor noastre, dar să ne uităm puţin la trecutul domniei-sale, care spune altceva. Am fost sesizaţi asupra unui element interesant din biografia lui Valer Marian... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More