luni, 29 iulie 2013

Nu poți sa te porți cu ,, mănuși albe " ... cu o banda de penali ! Sofia 23 July 2013 ... Bulgarii au intrat în parlament și i au sechestrat pe parlamentari ...noi putem scăpa de USL și de penali doar făcând la fel ...


Nu poți sa te porți cu ,, mănuși albe " ... cu o banda de penali !

Bulgarii  au intrat în parlament și i au sechestrat pe parlamentari ...noi putem scăpa de USL și de penali doar făcând la fel ... prin vorbe și prin manifestații pașnice nu vom scăpa de ei !  Vi se pare ca ei se comporta pașnic cu noi ? Nu vedeți ca își bat joc de noi ? Nu nu este instigare la ura  ... este doar singura metoda de a  putea trai cu demnitate în ȚARA  NOASTRĂ  ... NU A LOR A PENALILOR !



Proteste violente la Sofia. 30 de deputaţi şi trei miniştri au fost blocaţi în Parlament de manifestanţii care cer demisia guvernului. De 40 de zile în capitala Bulgariei, Sofia şi în alte câteva mari oraşe, mii de oameni se adună în stradă ca să schimbe clasa politică.




1 comentarii:

Sa nu fiu înțeles greșit :

Prin ,, scoaterea mănușilor albe " , nu înțeleg violenta și instigare la folosirea forței fizice ... Doar mai multa hotărâre și nu manifestații de 2 - 3 ore ci manifestații pana nu scăpăm de ei !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More