joi, 24 octombrie 2013

VENITI, VENITI...CIRCUL A INCEPUT! ESTE GRATIS!

De ceva timp am ajuns la concluzia ca plecarea din propria casa, in casa altuia, fie la mare, fie la munte, chiar daca inseamna o mica paguba financiara iti asigura, cu siguranta, o recreere benefica si o liniste excelente! Pare cumva aiurea ceea ce spun, dar cu siguranta nu este asa, actiunea aceasta asigurandu-mi independemta fata de TV si sumedenia tampeniilor debitate pe acolo, prin simplul fapt ca "sticla" este confiscata de nevasta pentru a nu pierde "bijuteriile" tampite si bine garnisite cu funduri goale, si spun goale pentru ca nu prea reusesc sa le vad chilotii! In aceasta situatie nu iti ramane altceva de facut decat sa iei muntele la "suturi" chiar daca teama de ursi iti cam inmoaie genunchii. Dar mai bine te bati cu teama de ursi decat cu scarba pentru lumea politica, o lume si ea in alergare haotica de frica Justitiei, vaicarindu-se minut de minut de marele CAPCAUN al Romaniei, Basescu!

Acum cand am ajuns in barlogul meu, curios sa mai aud, dupa cateva zile, cateva "clik-clinciuri" din lumea politica, pornesc din nou "agregatul", nemernicul de televizor, care fara pic de "obraz" ma intampina cu aceleasi figuri "triste si sterse" de saltimbaci bolnavi de virusul minciunii si hotiei! Dar parca ceva, ceva mai interesant apare in mintea mea mai odihnita dupa betia aerului de munte, ceva ce se contureaza din ce in ce mai bine: DIVORTUL  dintre PSD si PNL! Dupa loviturile care se dau dintr-o parte si cealalta, lipsa scuzelor de complezenta, certifica faptul ca pana la inaintarea actelor de divort, nu au mai ramas multe... secunde! Si cand loviturile sunt aplicate de catre greii fiecarui partid, SR Stanescu pe deoparte si Ilie Sarbu de cealalta, este clar ca acordurile "Marsului funebru" vor fi in curand auzite!

Intr-o tara ca Romania, unde toleranta fata de "casatoriile" politice de aceleasi sexe este o chestiune impamantenita de mai bine de douazeci de ani, toate sfarsite in divort si scandaluri rasunatoare, nu se mai pare, ci sigur si aceasta dintre PSD si PNL va sfarsi in acelasi mod! Ca orice iubire scurta si cu nabadai si aceasta se incheie cu "pumni in gura", cu scuipat si injuraturi! De aceasta data PNL-ul a fost "facut" de PSD! Liberalii prinzandu-i "in fapt" pe comunisti, in pat cu "caracaletii" lui DD, fac spume la gura din zi si pana-n noapte tarziu dar "mortul" de la groapa nu se mai intoarce! Ce fain este cand "CENTURISTELE" se paruiesc in Piata Mare! Mama, mama, ce spectacol maret! Si abia a inceput!

Si iata cum si eu am inceput sa iubesc spectacolul cu "cururi goale", politice, mai ales ca nu trebuie sa ma "bunghesc" mult ca sa le mai vad chilotii! Drept pentru care mi-am propus sa nu mai plec la munte cu niciun pret pana nu se sting luminile pe "platoul politic"!
Noua guvernare ce se zareste la orizont pare a fi o "chiloţada" intre PSD, "fetitele" lui Oprea, ale UDMR si mai "tinerele caracalene" ale lui DD! MAMA, MAMA, CE MAI BORDEL POLITIC!

Daca aceasta este rasplata suferintei romanului apoi sa fie... grandioasa! Mai ales ca astia stiu sa-si puna bine, poalele in cap!

Inima buna cum sunt, le urez la toti: SA VA INGHETE GONADELE!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More