duminică, 17 februarie 2013

ANTONESCU SI PONTA, ACESTI "PIRATI" SI "GANGSTERI" POLITICI, DORESC CONFISCAREA CONSTITUTIEI IN INTERESUL LOR PERSONAL !!!



Unii spun, in gluma, ca Antonescu si Ponta vor fi..."parintii" viitoarei Constitutii.

Eu...nu glumesc si afirm ca Ponta si Antonescu vor fi... "'PIRATII"  noii constitutii !!! Acesti "GANGSTERI" politici, coordonati, din urma, aidoma unor marionete, de "varanul" Dan Voiculescu, nu urmaresc altceva decat CONFISCAREA Constitutiei, a statului de drept si a justitiei, in scopul promovarii ideologiei lor neo-comuniste si a protejarii oligarihiei media, economice si politice care, la randul ei, ii sustine pe Antonescu si Ponta, asigurandu-le atat finantarea cat si promovarea prin intermediul unor posturi TV precum Antena 3 si RTV.

Bineinteles, toate aceste s-ar putea intampla, DACA opozitia de dreapta va continua, ca si pana acum, sa fie extrem de...anemica si, MAI ALES, DACA NOI, opinia publica / societatea civila,  vom permite lui Antonescu si Ponta  sa..."SUBTILIZEZE" si aceasta lege FUNDAMENTALA a statului de drept.

Eu cred ca NOI, romanii cu CAPUL PE UMERI, care sustinem ADEVARUL, DEMOCRATIA, DREPTATEA, INDEPENDENTA JUSTITIEI, STATUL DE DREPT, ECHILIBRUL, CONTROLUL RECIPROC si SEPARATIA PUTERILOR IN STAT,  NU vom permite asa ceva ci, DIMPOTRIVA, ne vom mobiliza pentru a NU permite acestor doi "pirati" sa deturneze "nava" Romaniei inspre apele involburate ale...neo-comunismului !

In PRIMUL RAND, revizuirea constitutiei TREBUIE sa tina seama, IN MOD OBLIGATORIU, de rezultatele referndumului din 2009 prin care romanii si-au exprimat FOARTE CLAR dorinta pentru un parlament unicameral si 300 de parlamentari. 

Deasemenea sunt necesare multe alte NOI articole in viitoarea Constitutie, prin care sa se elimine CAT MAI MULT posibilitatea unor ALTE abuzuri la adresa statului de drept, asa cum au fost acelea ale lui Ponta, Antonescu si USL, incepand cu vara lui 2012 si pana in prezent !!!

Despre revizuirea Constitutiei am scris mai multe in materialul meu  "OPINII IN LEGATURA CU REVIZUIREA CONSTITUTIEI
( http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/02/opinii-in-legatura-cu-revizuirea.html )


DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!

Autor: George Staicu



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More