sâmbătă, 2 februarie 2013

pOnta ...o noua scrisoare catre lume ... Nu ne poti speria !


In urma scrisorii pe care ai scriso catre Evenimentului Zilei pOnta consider ca aceasta este un atac direct la adresa libertatii de exprimare dea acea vom intensifica si mai mult actiunile noastre .
Pentru început vom traduce scrisoarea scrisă de acest puşti imbecil pOnta către Evenimentul zilei şi o vom trimite către toate ambasadele lumii, ziarele importante din lume şi la Bruxelles în care subliniem faptul că premierul României ameninţa libertatea presei în România în mod deschis fără perdea.

Iata scrisoarea integral in limba romana :

"In acord cu recomandarile din cel mai recent raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare, realizat de Comisia Europeana, doresc sa remarc mai multe actiuni care, sustinute de publicatia dvs., vin in totala contradictie cu recomandarile pe care acest raport le face Romaniei:

- In primul rand, constat existenta unei sistematice campanii in care se face presiune directa asupra justitiei cu privire la decizia legata de suspendarea licentei unei televiziuni (OTV), in urma unei hotarari a CNA. Aceasta presiune consta in contestarea mai multor decizii, inclusiv hotarari judecatoresti, prin catalogarea lor drept ilegale sau abuzive, in cadrul mai multor articole si editoriale.

- In al doilea rind, sesizez o presiune constanta la adresa unei institutii publice din Romania, Consiliul National al Audiovizualului, care are drept scop contestarea activitatii si deciziilor acesteia. Modul profund tendentios in care este prezentata activitatea unei institutii publice nu are nici o legatura cu sensul mesajului pe care Romania l-a primit din partea autorilor raportului privind MCV. Astfel de campanii sunt contrare recomandarilor explicite pe care cel mai recent raport MCV le face la adresa Romaniei.

Consolidarea statului de drept si independenta justitiei sunt, asadar, din aceasta perspectiva, incalcate si subminate de actiunea dvs. Consider ca, tocmai in spiritul acestor recomandari, este de datoria mea sa evidentiez prin pozitii publice greseala pe care publicatia dvs. o comite si nu voi ezita sa o fac nici in continuare, asa cum recomanda Comisia Europeana".

Aceasta este un afront la adresa democraţiei nicăieri în lume un premier al unui guvern nu şi-a permis aşa ceva de acea pe lângă scrisoare pOnta îţi cerem demisia imediată.

-adrese ambasade le gasiti pe toate aici :

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en%7Cro&u=http://www.embassyworld.com/&ei=HgQNUfLHPIfMsgaj14CgBQ

- ziare importante gasiti aici :

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ro&langpair=en%7Cro&rurl=translate.google.ro&twu=1&u=http://www.onlinenewspapers.com/&usg=ALkJrhjFAVW7cKv6WdPXEPcxWHLH_cQBtQ

-Jose  Manuel Barroso 

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ro&langpair=en%7Cro&rurl=translate.google.ro&twu=1&u=http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/contact/mail/index_en.htm&usg=ALkJrhiemA4V-m_O0YXHz2702-pFyGBfUg

-Comunitatea europeana 

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ro&langpair=en%7Cro&rurl=translate.google.ro&twu=1&u=http://ec.europa.eu/dgs/communication/about/contact_us/ec_spokespersons/contact_information_unit2_en.htm&usg=ALkJrhgeLNCRSzkKTT8ZGFv2Yym1KeVx7Q#jfrac


Ei dacă voi ziceţi vom scrie şi mai multe scrisori către CE, am făcut asta şi până acum de acum o vom face şi mai intens.

Ce veţi face ne veţi aresta? Aşa au făcut şi ei:

http://kolesattila.blogspot.ro/p/despre-comunism.html


NOI AM FACUTO CONSTANT CINE SE ALATURA SA SEMNEZE PETITIA, NOUA NU NE ESTE FRICA DE VOI 
:

http://www.causes.com/causes/787676-autodenunt-si-noi-sintem-cei-care-am-spus-adevarul


Voi pune in comentarii si traducerea in enleza luni trimitem scrisoarea .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More