sâmbătă, 2 februarie 2013

Cetateanul , votul , puterea

Vrem sau nu vrem .... oare stim ce vrem ? 




Autorul (crispat): Alo! Alo! Stimaţi cetăţeni cu drept de vot! Îmi revine cinstea şi onoarea să vă informez că nu sunteţi decât nişte păpuşi jalnice. Iar păpuşarul, adică persoana care vă trage sistematic pe sfoară, vă rog să reţineţi… păpuşarul sunt eu…
Femeia: Si! Io sono una bambola!…
Bărbatul: Protestez! Eu sunt marionetă! Eu nu sunt păpuşa nimănui!
Autorul (eruptiv, către Bărbat): Adevărat! Eşti o marionetă rătăcită prin universul meu spiritual. Te crezi filozof, dar fără mine nu poţi articula o idee! Nu mişti un deget fără controlul meu! Pentru că nu ai voinţă proprie! Eşti un lucru, înţelegi? În zadar, te dai fiinţă! Nu eşti decât un obiect! Şi încă unul de proastă calitate…


replici din piesa de teatru Herghelia albastră (Forţa imaginaţiei), scenariu de  (2010)


Acum aproximativ un an de zile (erau alegeri atunci... va mai aminti nu ?... a fost o LOVITURĂ DE STAT) scriam un articol într-un alt blog al meu care avea ca titlu o întrebare retorică:
Puterea cetateanului e stampila ? partea I ...

,, Da domnilor e o întrebare care mi-am puso de multe ori.. dar mă întreb iar, Puterea cetăţeanului e ştampila ?, şi îmi spun ar fi frumos să fie aşa. Iată că de 22 de ani votăm şi ce votăm votăm întruna aceeaşi mafioţi {de acum sau cizelat nu mai sunt comunişti sau organizat bine... mafia italiană poate să ia lecţii de la ei) sau infiltrat în ministere în, în justiţie, în sindicate, în servicii, în partide peste tot. Da domnilor ei sunt peste tot şi vă spun, Puterea cetăţeanului e stampila,.
Într-o ţară democratică este adevărat acesta putere este reală, dar noi trăim intro tara în care votăm pe cineva şi surpriză când ne uitam apare altcineva... să fie o scamatorie, să fim noi, prosti, dar nu aşa este... ei se votează între ei.
În prima fază suntem
1. Dezamăgiţi =o săptămână
2. Revoltaţi =o lună pe situri pe bloguri în discuţii şi vorbe fără sfârşit fără fapte concrete
3. Înşelaţi = o lună prin manipulări media care ne distrage la subiect
Iar în perioada rămasă până la următorul ciclu electoral (până când vom pune iar ştampila) ne blazam şi spunem, Lasă că peste 4 ani nu îi mai votăm, şi iată că trec iar 4 ani în care ei, ne fură ne mint, ne înjosesc, îşi fac legile pentru ei să fie de neatins şi devin şi mai puternici.
În toată ideologia comunistă Lenin a spus un singur adevăr:,
... să vă feriţi de burghezi, dar să vă ferească Dumnezeu (pentru el se pare, dumnezeu!) de comuniştii îmburgheziţi!"  "


Cam asta am scris acum un an de zile, ei da acum a venit momentul oportun să continui acel articol aşa după aproape un an deoarece simt aşa o mică dezamăgire şi că din păcate am avut dreptate (ei nu disperaţi nu vă voi lăsa în pace) pentru că văd la voi pe deoparte dezamăgire iar pe de altă parte blazare şi atingerea ultimului punct scris de mine în acel articol cea ce nu este bine deloc pentru că România nu mai are 4 ani, până acum COMUNIŞTII ascunşi în umbra sau străduit timp de 23 de ani să devină COMUNIŞTII ÎMBURGHEZIŢI şi ei au reuşit, iată de aproape un an ei sunt la putere schimba legile în favoarea lor şi după poftă şi plăcerea lor, ei nu mai au nici o oprelişte (dacă nu vă treziţi vor face orice, primii 45 de ani de comunism reprezintă doar COPILĂRIA COMUNISMULUI), veţi spune că ei au fost la putere timp de încă 23 de ani ei da aşa e, doar un mic amănunt puterea lor e mai mare ca oricând iar căderea în BLAZARE va fi BLAZAREA FATALĂ PENTRU ROMÂNIA.
Da eu ştiu că nu avem voie să cădem în al treilea punct pentru că în planul lor (a COMUNIŞTILOR ÎMBURGHEZIŢI) mai există puncte de îndeplinit ei au trecut la PLANUL FINAL DE ÎNGENUNCHIERE a cetăţeanului până acum sau folosit de voi folosindu-se de blazare aplicând vechea şi utilă politica de manipulare a maselor DIVIDE TE IMPLORĂ, au luat pe ei măşti de dizidenţi au băgat agenţi care se dădeau mari opozanţi dar care de fapt nu sunt altceva decât o BULĂ DE OXIGEN o bulă unde cetăţeanul îngenunchiat să spună EL ESTE MODELUL! Pina acum un an exista o iluzorie stinga si o iluzorie dreapta iata asa ca sa bage lumea in confuzie au unit ILUZORIA STINGA (PSD) si ILUZORIA DREAPTA (PNL) intr-un MONSTRU POLITIC numit USL si care a fost scopul acestei UNIRI DIABOLICE?, pai e simplu usurarea aplicarii planului lor de ingenunchiere as nu rspund nici in fata alegatorilor de stinga care au votat PSD dar nici in fata alegatorilor de dreapta care au votat PNL (stiti nu ei nu au nici o legatura cu doctrinele de stinga nici cu doctrinele de dreapta ei sint o BANDA DE HOTI IMBRACATI IN COSTUME). Da ei astfel pe fata acolo pe sticla la televiziuni si in media se vor certa iar intre timp:
 1. Vor incheia contracte pe termen lung cu pasaje cica secretizate
 2. Vor schimba Constituţia în favoarea lor făcând din PARLAMENTUL PENALILOR organul suprem în stat (vechiul CE al PER) ai căror parlamentari vor fi de neatins ei vor fii ZEII acestor tari.
 3. Vor restricţiona LIBERTATEA PRESEI ŞI A MEDIEI.
 4. Vor trece la arestarea tuturor celor care li se opun vor găsi ei motivele după ce vor pune pumnul în gura presei.
 Aşa că oameni buni a venit timpul să ne unim să realipim legăturile SOCIETĂŢII CIVILE ADEVĂRATE şi să spunem GATA AJUNGE NOI VĂ DĂM NU ŞI NU VA MAI LĂSĂM SĂ NE PĂCĂLIŢI ŞI SĂ NE DUCEŢI DE NAS NE UNIM ŞI VĂ SCOATEM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA DIN POLITICĂ ŞI VĂ PUNEM ÎN CARTE DE ISTORIE UNDE VEŢI AVEA UN CAPITOLUL RĂUL SUPREM AL ROMÂNIEI.

VOCEA ROMÂNIEI LIBERE TNG ESTE REZISTENTĂ ŞI ESTE UNA DIN ALTERNATIVE! 




VA URMA ....

1 comentarii:

Erata ... Divide te Impera ïn loc de Divide te implora si ,,CC al PCR "in loc de CE al PER

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More