duminică, 3 februarie 2013

Reforma prin insolvenţă

motto:
"Mais ou sont les 
centrales hydroélectriques 
d'antan, 
pleines 
d'eau?"

Când predecesorii lor, cu toate erorile si gafele făcute, au pus România pe linia de plutire, liderii USL au afirmat ani în şir că ţara este în pragul dezastrului, românii se târăsc pe străzi, gemând de foame, IMM-urile dau faliment cu sutele şi ne îndreptăm spre default.

Astfel, din dezastru-n dezastru, în primăvara anului 2012 România a ajuns să fie dată de exemplu - ca să vezi! - de actori instituţionali importanţi, precum Comisia Europeană, FMI sau Banca Mondial[.

"Faceţi ca ei!"

afirmau aceste instituţii, arătându-ne cu degetul şi adresându-se Spaniei, Italiei, ba chiar şi Franţei. Din şanţul românesc plin cu apă, prin care brohăiau crocodili felixieni şi rinoceri ex-eolieni, politrucii USL continuau să clameze că ţara e în dezastru, aservită "agenturilor străine", care vor vinderea sa la preţ de dumping.

A urmat schimbarea de guvern, în urma unor trocuri parlamentare abjecte, din care au rezultat trădări politice binecunoscute azi.

Balaceanca TV a cosmetizat aceasta în haine demne de Revoluţia de Catifea din Cehoslovacia lui Vaçlav Havel. Daniel Barbu, Dinu Giurescu & Co. simulau... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More