vineri, 15 februarie 2013

CONCLUZII...PRELIMINARE, DUPA DECLARATIILE DE IERI SEARA ALE DLUI. PRESEDINTE TRAIAN BASESCU



IN PRIMUL RAND...multumim foarte mult lui Robert Turcescu pentru acest REGAL cu dl. Presedinte Traian Basescu !


Sunt SIGUR ca, in zilele urmatoare, declaratiile dlui Presedinte Traian Basescu, vor declasa NUMEROASE ..ECOURI si...ALTE CONCLUZII, nu numai pe scena politica din Romania ci si pe cea internationala. 

Deocamdata, cateva concluzii preliminare si...sperante, din partea mea.

PRIMA CONCLUZIE..PRELIMINARA:

Au fost doua ore care mi-au mers la suflet...O emisiune EXTREM DE INTERESANTA, in care dl. Presedinte Traian Basescu, a adus la lumina, cu ONESTITATE,  problemele GRAVE care exista  la ora actuala, in interiorul PDL. Asemenea probleme NU pot fi "ascunse" sub... "pres", deoarece ..sunt vizibile pentru orice OM cu ..simtul REALITATII !!!


A DOUA CONCLUZIE ..PRELIMINARA si..cateva SPERANTE:

Va urma o noapte GREA si , mai ales, un week-end de FOC , pentru PDL..

Sper ca "vechea garda" sa NU transforme conventia PDL pentru alegerea noului presedintelui, intr-un " macel" intern...

Sper ca cei din "vechea garda" a PDL isi vor dea seama ca NU MAI AU NICIUN IMPACT, FA-VO-RA-BIL si, mai ales, CREDIBIL in randul electoratului roman...

Sper ca "vechea garda" va da dovada de INTELEPCIUNE si ELEGANTA,va face un pas inapoi si va face loc celor care REALMENTE pot REVITALIZA, si MAI ALES, RECREDIBILIZA acest partid in ochii si, MAI ALES, mintea electoratului, IN SPECIAL in ceea ce-i priveste pe cei peste 11 milioane de romani care NU s-au prezentat la alegerile din decembrie 2012.

Multumim, dle. Presedinte Traian Basescu !!!

Multumim, dle. Robert Turcescu !!!

Autor: George Staicu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More