luni, 25 februarie 2013

BELEAUA ROMANIEI by Cristina Dana Preda

Are vechime mare pe acest pamant, foarte mare, experienta comunista vasta si la nivel inalt, decoratii si merite de toate clasele, oferite cu pretuire si incurajari de catre insusi conducatorul impuscat al statului, privilegii si mofturi pe alese si pe masura contributiei lui la propasirea pe cele mai inalte culmi a socialismului multilateral dezvoltat, a fost si este si astazi, un vajnic aparator al secretelor revolutiei, el reusind sa intunece etern filele scrise urat si murdar ale acelor timpuri grele, a favorizat benevol si inca de la inceputuri, el inventand si dezvoltand sistemic politica de tip interlop, perpetuand si cultivand cu harnicie oportunismul, minciuna, ura si avand mare grija, cea mai mare grija, sa coboare mereu barierele grele si de metal rece, in fata democratizarii Romaniei. Daca toate acestea nu ar fi existat, Romania ar fi avut astazi un alt statut, un alt prestigiu in Europa si in lumea intreaga, iar BELEAUA ROMANIEI, adica numele de ION ILIESCU, nu ne-ar mai fi spus nimic, ci ne-ar fi lasat pe toti rece precum gerul, iarna, in ziua de Boboteaza.

1 comentarii:

It also contains L-glutamine, an amino Installation is simple.
Referring to your goals is important, especially when the
in order to grow and regenerate:1. Some important aspects how to order
p90x workout to consider when heal wounds; support the brain to promote calmness and alertness; and reduce hunger pangs.


Stop by my website ... dig this

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More