duminică, 30 iunie 2013

Scrisoare deschisă către premierul ,,Catastrofă naţională "

      Victoras nu te supăra că iți spun așa (dar pot să te și superi... nu prea mă interesează) dar trebuie să iți spun... pentru că tinere borfaș ești o ,, Catastrofă Națională ". Păi mai Victoras a trecut mai bine de un an şi tu... în afară de scandaluri nu ai realizat nimic. Mai Victoras, mai pramatie ai dus țara la marginea prăpastiei, da nu te lași o dai înainte cu minciuna și tupeul.
       Victoras ai promis vrute şi nevrute BOBORULUI hipnotizat pe Latrinele turnătorului ... și ce ai făcut cu promisiunile ? ... NIMIC, ai făcut tocmai invers. BOBORUL tău mai mârâie din când în când, dar sta tot acolo după perdea (deocamdată). Ai spus că o să atragi fonduri europene (ei nu că am vrea ca cestea să cadă pe mâna voastră, doamne ferește ) , dar surpriza nu prea se mișcă nimic. Ce ai făcut până acum?... Păi ai tăiat panglici de la guvernul anterior... ai retrocedat aşa pe alese la supușii tăi şi a lor, ai apariții pe sticlă 18 din 24 de ore (apropo tu când mai lucrezi ca de dormit știau că dormi măcar 6 ore şi visezi la a fii președinte ... președinte ?... Victoras... eventual pe Insula lui Robinson sau pe Planeta Maimuțelor împreună cu prietenii tăi iubiți ).

      Ei da și mai nou călătorești non stop aud că avionul prezidențial a devenit ne costisitor:



,, Ponta, mega-excursie la Samarkand, Hong Kong si Macao, capiatala asiatica a jocurilor de noroc! Veselie! I-a luat avionul lui Basescu, o trupa de ziaristi care tac malc si scriu numai ce trebuie si gata distractia! Uitati-va pe site-ul guvernului, de vineri omul nu a facut nimic. Nimic! Lucrez cu marfa clientului: pozele sunt de pe fb-ul lui Ponta, din Samarkand si din turnul de televiziune din Macao. Turism exotic pe banii contribuabililor. "
sursa :  Mircea Marian facebook

      Ei da cu Fanachiu... păi nu el spunea mai deunăzi că avionul prezidențial este costisitor. Bravo domnule Gropar al CFR, Bravo domnule Plagiatore Supreme, aţi fi făcut avionul prezidenţial să meargă cu apă iar personalului i-aţi tăiat salariile cu 30 la sută... tu bineînțeles circuli pe banii Varanului... ASTA VEI MINȚI DINTR-O RĂSUFLARE PE TOATE TELEVIZIUNI-LE.
Apropo Victoras, ce este cu proiectul ăla... Nabuco, aud că ai vrut să îi perii pe aia cu Mandinga, bravo Victoras așa se vorbește la nivel de stat, AICI pe Dâmboviţa, puşlama, că pe altundeva afacerile sunt afaceri și joacă dea guvernarea nu prea există.

      Mai Victoras m-am gândit mult... ei nu chiar aşa mult pentru că ţi-am văzut şi acum vreo trei ani stilul flegmatic şi ţi-am mirosit caracterul... Mai Victoras lăsate mă de TREBURILE ŢĂRII du-te Victoras da du-te şi lasă mă târa în pace, lasă guvernarea, nu este de nasul tău... tu acolo cu trupa ta de borfaşi (i-ai şi pe ei, ai adunat în jurul tău numai borfaşi și incompetenţi. I-ai mai Victoras şi joacă de exemplu... baschet... dar ai grija și acolo stai la rezerve nu te avanta 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More