duminică, 24 martie 2013

Ce mai vreţi tovarăşi? ROMANI ZOMBI -TI LINIŞTIŢI USLA ARE GRIJĂ DE VOI!

Ce mai vreţi tovarăşi? Întreabă hilar iLiescu

        În trecut s-a folosit că tactica de război catapultarea cadavrelor cu ciumă bubonică în teritoriul adversarului. :
        ,, Moartea neagră – Epidemie de ciumă bubonică şi pneumonică, ce a izbucnit şi a făcut ravagii în Europa în secolul XIV. Flagelul a pornit din Asia şi a ajuns în Europa în 1347, când o armată turcă ce asedia un post comercial genovez în Crimeea, a catapultat cadavre infestate cu ciumă în oraş. Ciuma s-a întins din porturile mediteraneene în toată Europa, între 1347 şi 1351. Replici ale ciumei au mai avut loc şi în anii 1361-1363, 1369-1371, 1374-1375, 1390 şi 1400. Târgurile şi oraşele mari au fost mai afectate decât satele, în unele cazuri murind comunităţi întregi. Aproape întreaga economie europeană a fost distrusă. Cam o treime din populaţia continentului european, un total de 25 de milioane de oameni, a murit în timpul epidemiei. "
       Azi USL nu a avut nevoie să recurgă la catapultare, PDL şi-a păstrat cadavrele vii în ograda. Astfel PDL moare din interior. A ziceţi că ei vor trece la PNL, ei nu acolo deja exista destui ZOMBI care merg cu mâinile întinse către câştig şi sar deja unul la gâtul altuia. ZOMBI Principal CRETINEL în somnul lui scade în sondaje în curând aşa zisa opoziţie DREAPTĂ v-a sari la gâtul lui şi îl v-a sfâşia, iar ZOMBI ILICI în zâmbetul principal ridica moralul COHORTEI şi zâmbind macabru v-a spune PERESTROIKA a reuşit avem 2 partide sora care alternează la putere: Ce mai vreţi tovarăşi?
        Da Blaga ai rămas la conducere şi nu oricum, ai servit şi circ pe tava COHORTEI USLA, ai dat circ să aibă ce vedea hipnotizaţii de la Latrine şi Ciumatul vOiculescu împreună cu trupă de zOmbi să aibă despre ce vorbi în următoarele 2 săptămâni aşa că romanii de acum se vor ocupa doar de PDL şi moartea lui, ei da şi FETIŢA CU BENTIŢA iar USLA între timp v-a mai da câteva tunuri, îşi v-a mai infiltra nişte ZOMBI în toate instituţiile statului şi probabil între timp se vor mai închide niscaiva fabrici, toate aceasta deoarece tu bLaga şi tu Fetiţă cu bentiţa ai avut grijă. Romanilor nu le trebuie nici Stata de DREPT nici Schengen nici democraţie, romanul are nevoie de SCANDAL ŞI DEZBINARE.


ROMANI ZOMBI -TI LINIŞTIŢI USLA ARE GRIJĂ DE VOI!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More