duminică, 17 martie 2013

"ROMANIA VREA IN SCHENGEN !" - PROTEST FACEBOOK PRO-SCHENGEN, LA MINISTERUL JUSTITIEI - 16 III 2013



Chiar daca nu am fost prea multi, in opinia mea, acest protest A FOST, ESTE si VA FI IMPORTANT !

A FOST, ESTE si VA FI IMPORTANT, pentru ca a aratat ca oamenii incep sa iasa din SPATIUL virtual al internetului, pentru a milita, concret, pentru aderarea tarii noastre la SPATIUL Schengen ! 


Oamenii incep sa se trezeasca si sa ia atitudine fata de lungul sir de abuzuri ale guvernului ponta si ale majoritatii parlamentare USL, la adresa statului de drept. ce au transformat Romania in "oaia neagra" a Uniunii Europene.

A FOST, ESTE si VA FI IMPORTANT pentru ca, datorita unei fericite coincidente, in aceeasi zi, 16 martie 2013, dnii. Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu au semnat protocolul dintre Partidul Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin si Democrat  in vederea formarii Aliantei pentru Dreptate si Adevar !

Si...ar fi fost LA FEL de IMPORTANT, chiar daca la protest ar fi fost prezent doar UN SINGUR ROMAN ! Atata timp cat, MACAR un SINGUR roman, va milita, in mod concret, pentru integrarea, DEPLINA, in Uniunea Europeana, Romania va mai avea o SANSA. Sunt SIGUR ca ..."maine" vom fi si mai multi ! Din ce in ce mai multi !! Si, la fel de SIGUR sunt ca, pana la urma...vom obtine VICTORIA ce ne-o dorim, iar tara noastra va reveni acolo unde ii este locul: in randul tarilor civilizate si democrate, in care principiile statului de drept sunt respectate , pe DEPLIN.

In concluzie, acest protest CONTEAZA foarte mult in demersul de a arata. atat ADEVARATA IMAGINE si ATITUDINE a Romaniei si a romanilor, PRO-UNIUNEA EUROPEANA si PRO-SCHENGEN, cat si faptul ca se DELIMITEAZA FERM de actiunile si declaratiile iresponsabile ale guvernului USL !

Romanii NU mai vor sa traiasca intr-o republica bananiera !

ROMANIA VREA IN SCHENGEN ! Se aude, ponta ? Se aude, antonescu ? Se aude, USL ? Daca nu auziti sau...NU VRETI sa auziti, atunci...lasati locul opozitiei de dreapta care...ne aude si ne intelege, PE DEPLIN !





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More