sâmbătă, 16 martie 2013

TOTI ROMANII TREBUIE SA IASA IN STRADA SI, ASTFEL, SA DETERMINE DEMISIA GUVERNULUI ! NU SUNTEM MAI PREJOS DECAT BULGARII !

TOTI ROMANII TREBUIE SA IASA IN STRADA SI, ASTFEL, SA DETERMINE DEMISIA GUVERNULUI !
ROMANII INCEP SA SE TREZEASCA LA REALITATE SI…DORESC ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !!!

Incep aceasta postare cu un fragment dintr-un articol ce apartine dlui. Andrei Badin, publicat in Evenimentul Zilei (http://www.evz.ro/detalii/stiri/26-de-ministri-de-externe-din-ue-cer-capul-ministrilor-si-parlamentarilor-din-romania-cu-problem.html )
"Luni seară, la Bruxelles, TOŢI cei 26 de miniştri de externe din U.E, au votat în Consiliul de Afaceri Generale al Uniunii Europene o serie de recomandări suplimentare pentru România asociate raportului MCV. De faţă a fost şi cel de al 27-lea ministru de externe din U.E, cetăţeanul român pe numele său din cartea de identitate Titus Corlăţean, care a acceptat UNANIMITATEA şi a precizat că îşi însuşeşte recomandările în numele României."

COMENTARIU PROPRIU:
DACA ponta si majoritatea parlamentara USL vor continua sa ignore, ATAT cerintele din Raportul MCV, ce privesc restabilirea COMPLETA a statului de drept in tara noastra, precum si cerintele SUPLIMENTARE (asociate Raportului MCV) votate, luni 11 martie 2013, în Consiliul de Afaceri Generale al Uniunii Europene, de catre TOŢI (!!!) cei 26 de miniştri de externe din U.E. ….

 DACA, la cele de mai sus, adaugam SI decizia de saptamana trecuta a Consiliului European pe Justitie si Afaceri Interne (JAI), de a amana, pentru un termen ulterior, nedefinit (!!!), aderarea Romaniei la Spatiul Schengen (datorita neindeplinirii TUTUROR cerintelor din Raportul MCV) …

ATUNCI…

Ajungem FOARTE CLAR la concluzia ca tara noastra Romania va deveni, o republica bananiera, o tara izolata, aidoma Coreeei de Nord, cu consecinte dezastruoase din punct de vedere economic si, implicit, al nivelului de trai al TUTUROR romanilor,INDIFERENT de optiunile politice ale acestora ! ponta si majoritatea parlamentara USL

Devine din ce in ce MAI CLAR ca ponta, antonescu si usl nu reprezinta interesele Romaniei si ale romanilor, ci ale penalilor din guvern si din majoritatea parlamentara !

Asa cum am mai scris in multe din postarile mele precedente, TOTI ROMANII TERBUIE SA IASA IN STRADA SI, ASTFE, SA DETERMINE DEMISIA GUVERNULUI !

ROMANII INCEP SA SE TREZEASCA LA REALITATE SI…DORESC ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !!!

NU SUNTEM MAI PREJOS DECAT BULGARII !

Cititi, si dati mai departe !  (link-ul)
Va multumesc !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More