duminică, 24 martie 2013

GATA BRE, V-ATI CIURUIT!!! by Cristina Dana Preda

Aaaaa, ce spectacol grotesc ne-a oferit ieri PDL, n-am fi crezut in vecii vecilor!!! Stiam si banuiam ca o sa iasa prost marea lor Conventie dar sa vedem nesimtirea si oportunismul unora dintre lideri, trantite fara pic de jena in fata ochilor nostri, asta n-as fi banuit-o nicicum! Lamentabilul domn Blaga latrand ca apucatul de streche, rosu la fata-i lata si buhaita, cu ochii injectati si tulburi, cu venele gata-gata sa plesneasca, transmitand ura si dispret fata de contracandidatele lui si fata de Presedinte tarii, cu sala ovationandu-l aiurea-n tramvai, ne-a amintit desi nu simteam deloc nevoia, de paradoxul domniei sale, pe care-l stie toata lumea de altfel, adica impotriva USL, ori e mut complet, orb din nastere si surd de felul lui, ori se miorlaie pisicindu-se, ori schiauna gingas si indulgent trimitandu-le invitatii condescendente liberalilor, iar ce sa vezi, hopa-mare,  in antagonism constatam cu mirare de mare mirare, ca impotriva alor lui, adica a colegilor din PDL si a omului care l-a propulsat sa ajunga unde este el acum, impreuna si cu cateva mimoze lesinate care dandu-si ochii peste cap, il sustineau pe el ca pe un om drept, de parca contracandidatele lui erau strambe, s-au dezlantuit oameni buni, demascandu-si si fatarnicia si tradarea si mojicia... Numai privind, o clipa doar, la sarbatoarea si bucuria imensa iscata in randurile jurnalistilor vanduti, de pe posturile tv stiti dvs care, mare foc de artificii, chiuituri, sampanie si zambete de multumire, reactii declansate de victoria amara, acra, si nesarata a lui Blaga zis si pe drept si Bleaga, demonstreaza si prietenia si complicitatea pe care au avut-o si o au in continuare domniile lor... Contestatia contracandidatei lui, intai ignorata miseleste, apoi respinsa dictatorial, fuga la Modrogan cu sacii de voturi in carca-i grasa si cu calcaiele la sezutu-i labartat, in cea mai mare viteza posibila, ca un iepure fricos si las, l-au ingropat si pe el si pe distinsul lui PDL in ochii electoratului de dreapta, peste un milion de voturi pierdute, care cu regret imens, tradati si umiliti simtindu-se, le transmite si el ca si Presedintele tarii, adio si n-am cuvinte si le spune un sincer si din inima: gata bre, v-ati ciuruit!!!

8 comentarii:

Stimata doamna... dar ce agresiva sunteti, dar vai, ce acida. Daca atat va duce inteligenta sa va legati de fizicul unui om, ati aratat ce era de aratat. Stimata doamna, cum sa votez ca Presedinte o distinsa doamna care impartea pantofi cu toc unor amarate care isi pirdusera odata cu casa si agoniseala de-o viata. Cum sa votez un Presedinte care imi vorbeste de austeritate purtand haine de mii de EUR si accesorii de alte zeci de mii. Stimata doamna, nu am fost delegat, dar daca eram votam cu Blaga. De ce? Simplu, pe orice roman il intreb de PDL injura 3 persoane, Udrea, Boc si Basescu!!! PDL a pierdut foarte mult din popularitate datorita masurilor de austeritate,unele din ele exagerate dupa cum a recunoscut si FMI. Stimata doamna, intre cei 3 candidati, singurul care poate face partidul atractiv este domnul Blaga, parerea mea!

Stimate anonim,daca cumva ai fost 5 minute atent(a),de cand a inceput criza austeritatea a fost adoptata de toate tarile lumii nu numai de Romania.

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Stimate anonim ... fara cuvinte ...

Stimate domn Anonim. Va multumesc pentru aprecieri. In ceea ce priveste fizicul personajelor analizate in articol, nu este vina mea ci a naturii, la fel cum, ani in sir au fost analizate si criticate si fizionomiile dnei Udrea, Macovei sau ale Presedintelui tarii si nu v-am observat atunci sa va deranjati cu ceva. Daca costumatiile scumpe si accesorizate va repugna, atunci priviti si desfatati-va cu cele ieftine ale liderilor USL sau ale dlui Blaga, caruia nimeni nu i-a reprosat ca a castigat sau nu aceste alegeri, ci maniera in care a facut-o si felul in care s-a comportat iar dumneavoastra nimeni nu v-a reprosat de ce n-ati votat-o pe mult prea eleganta doamna Udrea. Argumentul dvs cu privire la nepopularitatea celor doua doamne in randul electoratului este corect dar el sta in picioare si in ceea ce-l priveste pe dl Blaga, nu-i asa? In privinta inteligentei mele nu ar trebui sa va preocupe acest aspect atat de marunt in raport cu exceptionala dvs viziune politica dar banuiesc totusi ca acceptati si libertatea de exprimare si diferenta de opinii. Un ultim aspect, aducerea in discutie a pantofilor dnei Udrea, dupa atatia ani de zile, va spun sincer, ar trebui sa va puna serios pe ganduri, nefiind tocmai in ordine dar aceasta este strict problema dvs si nu o mai comentez. Va urez o duminica placuta.

Anonim ati fost si anonim veti ramane toata viata, sper.

Glen Dale rosacea doctor

Take a look at my site: Parkfield laser treatment rosacea

tennis elbow injection technique

Here is my blog ... tennis elbow home cure

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More