luni, 4 martie 2013

SCURTE REFLECTII DESPRE DISCURSUL DE ASTAZI AL PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU SI...BOICOTAREA REFERENDUMULUI DIN 2012


DIN NOU, UN DISCURS "LA OBIECT" AL DLUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU !

A PUS PUNCTUL PE "I", SA INTELEAGA TOTI ROMANII.

ADERAREA ROMANIEI LA SPATIUL SCHENGEN ESTE FUNDAMENTALA PENTRU ROMANIA SI RAMANE UN OBIECTIV NATIONAL ! Ea TREBUIE realizata, CHIAR DACA, pentru USL aceasta implica, in mod OBLIGATORIU, "sacrificarea" ministrilor si parlamentarilor penali din guvern si parlament ! 

Aderarea la Schengen este legata, DIRECT, de Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie (raportul MCV) ! NU SE POATE UNA FARA ALTA !!! SI, mai ales, NU ESTE ADEVARAT ca..."putem trai fara Schengen" asa cum a declarat, in mod IRESPONSABIL, ministrul de externe (!!!) Titus Corlatean.

Nu putem adera la spatiul Schengen, CHIAR DACA sunt indeplinite criteriile TEHNICE !

Nu putem adera la spatiul Schengen atat timp cat, in plan POLITIC, talibanii din Uniunea Social Liberala CONTINUA, intr-un mod ABSOLUT GROSOLAN, abuzurile si atacurile la adresa institutiilor fundamentale ale statului de drept (Curtea Constitutionala,   Parchetul General, Directia Nationala Anticoruptie, Consiliul Superior al Magistraturii ), atacuri incepute INCA din vara lui 2012 !

Ma gandesc, CAT DE ESENTIAL a fost, pentru tara noastra, faptul ca, in vara lui 2012, romanii care sustin ADEVARUL, DEMOCRATIA si STATUL DE DREPT, au decis sa BOICOTEZE referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu ! FARA dl. Presedinte Traian Basescu, ACUM, Romania ar fi devenit DEMULT un stat bananier si o "colonie" a Rusiei comuniste.

INCA O DATA FELICITARI CELOR CARE AU BOICOTAT REFERENDUMUL DIN VARA LUI 2012 ! 

SUNTEM SI VOM FI, MEREU, ALATURI DE DVS. DLE. PRESEDINTE TRAIAN BAESCU !!! Romania are MARE NEVOIE de DVS. in aceste vremuri, atat de tulburi, pe care le-a adus in viata TUTUROR romanilor, aceasta malefica alianta USL !!!

1 comentarii:

Ce sa ne mai miram ca guvernul nu ne vrea in Schengen? Pai atunci UE are pretentii de la noi sa avem jutitie neutra si independenta, sa nu mai plagiem, sa nu mai avem dublu limbaj, sa nu mai mintim, sa nu mai furam....etc. Vedeti voi la guvernul nostru sa renunte la toate aceste lucruri????

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More