miercuri, 13 martie 2013

La păscut


ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI

        Domnilor voi vă puneţi cu noi, voi spuneţi că noi nu guvernam, păi lasă că vă arătăm noi vouă ce putem iată distrugem şi istoria alimentară, singura industrie prin care România se mai poate dezvolta Noi nu trebuie să facem mult spune guvernul oricum concurenta pe plan mondial este mare şi produsele româneşti trec greu graniţele ţării şi ajung pe rafturile europene. Tot cea ce trebuie să facem este să scoatem ştiri difuze la jumătate de măsură prin care spunem că avem caun exemplu de actualitate LAPTELE spunem că este nociv dar nu spunem care este cel care îl distribuie astfel făcând produsul nevandabil nici măcar aici în România. Ei da ca totul să aibă şi iz naţionalist (tot de actualitate) spunem că doar laptele din Ungaria este bun (ce veţi face dacă pe laptele unguresc aşa că reclama ungurii vor pune o vacă înfăşurată cu un steag secuiesc ? Ce veţi face îl veţi mai bea sau îl veţi considera infestat cu virusul secuiesc).
        Deci hai să vedem oare dacă am mulge cai în loc de vaci şi aşa vaca poate e cal nu după etichete, oare de fapt laptele infestat nu era cumva lapte de vacă şi cei de la ANSVSA au greşit probele, păi de ce să vă mai credem domnilor inspectori ce să mai credem când azi vorbiţi una mâine vorbiţi alta. Da credem un singur lucru credem că vi se burduşesc buzunarele zi de zi şi vreţi să ne scoateţi din circuitul european nu numai moral dar şi cel de afaceri, ei dă voi oricum vă veţi descurca şi dacă suntem în afara sistemului.
        Se pare că azi l-au ascuns pe TURCANU când veni vorba de CURCANU care separe ca şi el are probleme de data asta nu este problema de etichetă şi de data asta el a ieşit de la procesator şi a trecut şi graniţele, ei da asta doar să fie clar cât de bun este acel SISTEM DE ALERTĂ şi acea ANSVSA care spune că de ei nu trece nimic, ei domnilor, tot aşa a trecut şi laptele de procesatori deci despre ce vorbim?

       La ora actuală pe lista neagră ANSVSA:
- Este sau nu este carne de vacă, o fii de cal?
- Oare fructele şi legumele sunt sau nu infectate?
- Este macroul infectat sau nu este
- Curcanul este bun sau infectat
Domnilor a mai rămas ceva din produsele alimentare care mai sunt comestibile, nu de altă dar aud că SISTEMUL SANITAR de data asta cel uman Nicolaescu a hotărât peste noapte că îl va desfiinţa, şi la doctor nu vom mai avea unde merge!


ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More