sâmbătă, 11 mai 2013

Ieri a fost Ziua Naţională a României

 

Iar acesta este Imnul nostru Naţional.

De jure, problema uzurpatorilor
ordinii de drept în România
este una de legitimitate.
Şoc: în caz că nu ştiaţi, cu adevărat ieri ar fi trebuit să sărbătorim Ziua Naţională a României. Care este într-o perioadă luminoasă şi însorită a anului, ca sufletul românului, nu într-una mohorâtă şi geroasă, cu zilele scurte şi nopţile cuţite lungi.

Asta dacă nu veneau ruşii peste noi acum peste 60 de ani şi nu desfiinţau forţat statul de drept român. 

De jure, problema lor şi a celor care în diferite feluri le-au jucat cărţile pe stârvul loviturii de stat din 30 decembrie 1947, în peste jumătate de secol, este una de legitimitate.

Dacă afirmi ce afirmăm noi aici, îi loveşti de moarte, le ucizi legitimitatea, îi termini politic, le iei pământul de sub picioare, îi trimiţi la periferia lumii lor. De aceea, ei, de câte ori vine vorba despre acest lucru, se zbat ca el să nu se întrupeze, să rămână o himeră.

Este o chestiune de legitimitate, pentru că modalitatea prin care ordinea de drept a fost schimbată acum 66 de ani a fost ilegală. A avut loc o lovitură de stat. Şeful statului, regele, a fost forţat să abdice, sub ameninţarea că, dacă nu o face, 1.000 de studenţi, care fuseseră arestaţi anterior de guvernul comunist, urmau să fie împuşcaţi.

Noi cunoaştem un politician român care crede că în locul Sirului nostru ar fi procedat altfel, ca să nu fie catalogat de unul dintre urmaşii săi drept slugă la ruşi. Nu am vrea să aibă nefericirea ca în viaţa domniei-sale să fie obligat să ia astfel de decizii teribile.

Qui prodest?

Carevasăzică, monarhia constituţională, de jure, este forma legală de guvernământ în România de astăzi. Un glăsuitor din secta pragmaticilor ce populează azi România ne va întreba... citește tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More