joi, 16 mai 2013

Marea linişte naţională



Marea linişte naţională

     În curând în România se v-a aşterne, Marea Linişte Naţională " (pe scurt MNL). Da domnilor nu veţi mai vedea Breaking News.
- Varanul v-a putea fura în linişte alături de CEAŢĂ BANDIŢILOR DE NEATINS.
- Fenechiu v-a face contracte pe zeci de ani în aşa fel încât nici nepoţii noştri să nu mai poată contesta aceste contracte.
- Nu vor mai fi dosare politice vor fi doar dosare de şantaj pentru cei care nu intra în rând.
- Dragnea v-a putea liniştit organiza şi următoarele alegeri fără să îi fie frică de procuratură (aşa că o persoană v-a putea vota şi de 50 de ori dacă vrea).
- Ponta v-a putea plagia şi Manifestul Tânărului Comunist că doar tatucu Lenin nu v-a depune nici o plângere. - Mazăre poate fura şi hiturile lui Michael Jackson că nici ăla nu îl dă în judecată, ei şi dacă îl dă las plătim noi amendă din impozitele plătite de noi.
- Ilici v-a mai putea face o revoluţie cu zeci de mii de victime că oricum chiar de ar fi proces acesta nu ar mai fi în viaţa la sentinţa definitivă.
- Năstase v-a putea şantaja pe oricine v-a putea fura miliarde oricum nu v-a mai putea fi urmărit procuratura este a lor, ...
     MNL odată aşternut v-a prezenta pe gloriosul conducător Mincinosus pOntacus şi compania în fiecare zi pe toate televiziunile între orele 22 şi 20 pe parcursul a 22 de ore de transmisie restul de 2 ore ne vor educa în ritmuri de manele:
- Cum puteţi câştiga bani fără să munciţi,
Cum puteţi obţine o diplomă fără să învăţaţi.
- Cum să faceţi evaziune fiscală fără să plătiţi,
Cum dai spaga şi modalităţi pentru a da spaga, dimensiunea spăgii funcţie de unde o daţi: la medic, la profesor, la poliţai, la gardă financiară, la judecător.
- Cum te distrezi la ce staţiuni politice mergi, consumul de droguri şi beneficiile ei.
- Care sunt posturile de televiziune pe care vei avea voie să le urmăreşti.
- Pe cine vei avea voie să ataci fără a fi atacat de calomnie
Iată că odată ce MNL se v-a aşterne veţi avea o viaţă minunată spălaţi pe creier deplin şi într-o mare fericire ei se vor mai certa uneori la televizor de doar aşa pentru aşi lua drepturile mai bine. Voi populaţie de câteva milioane de locuitori ai acestui aşa zis stat România veţi putea munci până veţi da colţul pentru bunăstarea mult iubiţilor vostrii conducători.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More