joi, 26 iunie 2014

" Inocentilor "din politica romaneasca

Era sa gresesc si sa incep cu "Stimabililor inocenti " , adevarul e ca nici nu stiu cum sa incep . Dar totusi am sa incep .



Tovarasi inocenti care va mirati si spuneti ca doar clanurile tiganesti conduc mafia din Romania ...si ca ei vezi doamne fac cele mai mari afaceri negre si murdare in Romania . Tovarasi opriti-va , terminati , jenativa de voi insiva Jenativa de afacerile care lew faceti . Opriti-va nu ruda presedintelui si mafia tiganeasca este in top . 

In top sunteti voi cu voiculescu , cu patriciu , cu vantu , cu mazare , cu nicusor constantinescu ...ei si de ar fi sa ii pun cred ca as scrie pagini intregi cu nume si romane cu faptele lor . Domnilor uitati de afacerile cu energie , uitati de fabricile pe care le-ati transformat voi insiva in fier vechi pentru ca acesti  tigani sa il poata vinde  desigur dandu- va  voua spaga .  Tovarasi , mafia sunteti voi , rusinea acestei tari sunteti voi . 

Voi tovarasi in totalitate cei 344 dar si cei din spatele lor ( pentru ca stiti votacii din parlament sunt pusi de mafia care le da ordine clare , acesti nesimtiti le executa ) , voi tovarasi nu aveti nici o cadere nici morala , dar nici legala ( va reamintesc ca  " poporul " cel care va ales va dat un ordin sa fiti numai 300 si sa fiti intr-o singura camera )  . 

Ati devalizat o tara , ati intrat in politica , v-ati facut televiziuni ....dar acum simtiti pericolul DNA bate la usa voastra . Ce faceti acum faceti pe inocentii , va faceti ca ploua , vai eu ...spuneti voi pudic in timp ce derulati afaceri in continuare si va spaguiti si va faceti ca platiti impozite . 

Deci  tovarasi lasati justitia in pace .... oricum intr-o zi DNA va bate la usa voastra si  voi veti ajunge undeva ...stiti unde ? ...la racoare ! 

PS . Sa nu fiu inteles gresit nu apar clanurile mafiote tiganesti din Romania ! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More