luni, 2 iunie 2014

TRÂNTA CÂRLANULUI CU MARINARUL & Tiberiu Vanca



TRÂNTA CÂRLANULUI 
CU MARINARUL

Bunicuţa, sau Ucigaşul cu Faţă Umană, punctează uneori cum nu se poate mai fericit. Pe Mircea Geoană l-a acoperit cu „Prostănacul”, iar imberbului urmaş al acestuia i-a spus „ Cârlanul”.Desigur că cititorul ştie de acum despre cine este vorba. Fireşte despre Ion Iliescu. Îi spun „Ucigaş” pentru că într-o sfântă zi de Crăciun i-a ucis pe cei doi Ceauşeşti, lipsindastfel românii de şansa de a afla în amănunt mecanismul batjocoririi unui popor. Îi adaug „Cu faţă umană”, pentru că la prima apariţie pe sticlă după fuga celor doi propunea „construirea unui socialism cu faţă umană”. Ei bine dacă i-a spus poporului că s-ar putea institui o societate la calitatea amintită, ne punem întrebarea de ce s-a murdărit cu sângele Ceuşeştilor în closetul de la MAPN, de ce a apelat la Miron Cozma dându-i mână liberă ca trupele sale de desant, formate din cele mai declasate persoane ocupate în minerit, să ucidă pe traseul Petroşani-Bucureşti, să molesteze populaţia civilă bucureşteană, de ce a denumit proprietatea un moft şi toate celelalte. Dar pentru că nimerit-o atât cu Geoană cât şi cu Ponta, merită felicitări.
Cârlanul: Un hoţ de valori spirituale, căruia pentru eleganţă i se spune plagiator. Un mincinos într-atât de înrăit, dublat de afecte rele, încât din prudenţă nu poţi întra cu el în pădure. Patron al celor mai puternici prăduitori ai societăţii româneşti. Ne referim la baronatul PSD. Un individ necapabil să cunoască rosturile ţării iar ca o consecinţă societatea românească se târaşte inerţial prin istorie, fără a fi condusă. Din 2012, de când a preluat frâiele guvernării este colindat de lunea până joia, seară de seară, de ani buni, cu întrebarea „Ponta! Guvernăm şi noi ceva?”. Nebăgat în seamă pentru că nu face nimic util, se încrâncenează să-şi acrediteze personalitatea şi nu reuşeşte. Visul lui cel mare a fost să ajungă la „Casa Albă”. A luat-o spre America iar acolo cu chiu cu vai n-a ajuns decât la Vicepreşedintele Joe Biden, iar despre ce s-a întâmplat acolo nu se ştie decât că la o zi două după eveniment, vicepreşedintele american în loc să se spele pe mâini, l-a contactat telefonic pe Preşedintele României, posibil să-l întrebe câte ceva despre imberb. Stăruitor nevoie mare a ajuns la o întâlnire internaţională la care participa şi Preşedintele Barak Obama, şi-a luat fotograful de mână şi împreună au purces spre locul unde adăsta personalitatea americană. Cu lipsa de ruşine ce-l caracterizează a provocat o strângere de mână şi a ieşit fotografia „întâlnirii Cârlanului cu Cel Mai Puternic Om al Lumii”.
*
În ţară a căzut pe mâna unui turnător al fostei Securităţi, îl numim pe Dan Voiculescu” şi împreună cu acesta şi cu un alt vânător de demnităţi, au pus-o de o lovitură de stat. Dar pentru a ajunge aici au început o harnică demolare a statului de drept. Schilodirea legislaţiei naţionale pentru a ajunge la scopul urmărit, respectiv, anexarea Justiţiei. Au poftit decapitarea Ministerului Public, prin desfiinţarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, desfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Integritate, şi ciuntirea atribuţiilor şi competenţelor Curţii Constituţionale, în care sens au semnat şi un protocol la cererea unui coate goale ce în viaţa activă a compărut social nu cu capacitatea de a raţiona cât cu tresele de pe umeri. Populaţia ţării n-a cuplat la lovitura de stat, astfel că aceasta a eşuat lamentabil. S-a sesizat şi Comisia Europeană care l-au chemat la ordine. I-a înfipt la buzunarul de la piept un răvaş în unsprezece puncte, şi cu un „Marş acasă!” l-au returnat Patriei pentru a-şi linge scuipatul. Cârlanul şi acoliţii lui au transformat ura viscerală ce o nutreau faţă de Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, pe scurt marinarul, în politică majoră de stat reuşind şi o performanţă din cele mai ruşinoase prin spălarea creierilor a 7.400.000 de persoane nădăjduind că prin votul acestora îşi vor duce la îndeplinire acţiunea criminală de înlăturarea întâiului demnitar al ţării. Au mai lucrat la demolarea ordinii prin persistenţa de a-i apăra pe demnitarii certaţi cu legea drept care într-o noapte, la ceasul când cântau cocoşii unealta din Camera Deputaţilor, îl numim pe preşedintele acesteia Valeriu Zgonea a convocat haidamacii din cameră, şi au înegrit istoriceşte o nevinovată zi a săptămânii. I s-a spus „Marţea Neagră”, noapte în care s-a vorbit despre scoaterea din recluziune a baronilor condamnaţi, s-a gândit liberul acces la prăduirea avuţiei publice dacă paguba nu depăşea 500.000 de euro şi altele.
Specializat în furt, Cârlanul, a recidivat prin folosirea Campaniei pentru Alegeri Euro-Parlamentare, pentru intrare, pe uşa din dos, în campanie prezidenţială, campanie în care şi-a oferit serviciile de viitor preşedinte al ţării, cerându-le ţucălarilor ce-l aplaudau să-l îndemne la a intra ca prezidenţiabil în campania ce se va deschide peste mai multe luni. I-a sabotat pe liberali, folosindu-l drept „Cal Troian” pe unul din cei mai notorii trădătorii ai mişcării liberale, Călin Popescu Tăriceanu. Faptul de a-i încredinţa acestuia după demisia din PNL, demnitatea de preşedinte la Senat, de a-i pune la cale redobândirea calităţii de membru PNL, atunci când s-a crezut că vor putea scinda acest partid istoric şi reanexarea mişcării liberale, prin reactualizarea USL-ului, prin cunoscuta mascaradă de la Satu Mare, operaţie pusă în scenă cu doar câteva zile înainte de deschiderea urnelor, ce prin natura ei a produs derută în sânul electoratului liberal, şi a determinat pierderea unor severe procente electorale de către formaţia de referinţă.
*
Dacă cu doar câteva zile înainte de deschiderea scrutinului PSD-ul dura o ofensivă dură de compromitere a liberalilor, ţara a fost vizitată de vicepreşedintele celei mai mari puteri din lume, Joe Biden. Vizita acestuia a produs, prin natura sa, anumite clarificări pe scena politicii naţionale. Întâlnirea demnitarului american cu „marinarul” a fost emoţionantă prin modul în care s-a desfăşurat. Ţara, şi în special cei 7.400.000 de spălaţi pe creier de către autorii loviturii de stat, aveau să observe nemijlocit cât de preţuit este preşedintele român de către administraţia americană. L-am văzut pe demnitarul american îmbrăţişându-şi amfitrionul, mai mult, oaspetele a împins efuziunea până la a-şi sprijini fruntea de a preşedintelui român. Am fost martori la declaraţia acestuia că încheierea mandatului lui Traian Băsescu este regretată şi, oarecum, îi nelinişteşte pe americani. Demnitarul american s-a întâlnit şi cu prim-ministrul, dar în raport cu acesta a păstrat protocolară distanţă. Numai că normele protocolare străine Cârlanului l-a determinat să-l atingă pe oaspete cu mâna. Act material echivalent cu o injurie. O persoană de rang inferior nu-şi poate permite să-l atingă pe demnitarul de rang superior. Unui tânăr, cum este glumeţul nostru Cârlan, nu-i este îngăduit să-l atingă cu de la el iniţiativă pe demnitarul vârstnic. Dar întâmplarea ne pune în situaţia să rememorăm o altă întâmplare ghiduşe a altui fals demnitar român. Adrian Ciorianu ,care l-a salutat cu degetul mare ridicat pe Regele Juan Carlos al Spaniei, şi a fost cam destul pentru a i se ridica rangul ministerial.
Românii au durat cei patruzeci şi cinci de ani de dictatură cu gândul că nu ar putea fi salvaţi decât de americani, motiv pentru care ţara i-a aşteptat cu nelinişte. Nu de puţine ori, în special în timpul terorii staliniste, la întâlnirea personelor ce nutreau încredere unul faţă de altul, cel puţin unul întreba:” Ce ştii? Vin americani?” Şi iată americani au venit, iar înalţi demnitari ai statului american au vizitat România şi sub anterioarele administraţii postdecembriste, dar nici una din acestea n-a adus sentimente într-atât de răspicate precum cea din mai 2014. Şi asta pentru că lupta împotriva corupţiei, merge ca unsă. A căzut un prim-ministru corupt, au căzut preşedinţi de Consilii Judeţene, s-a curăţat într-o mare măsură eşaloanele puterii de persoane certate cu legea. S-a ajuns până acolo încât se ştie de acum cum cabinetul prim-ministerial, al Cârlanului, a devenit teatru de comitere a acte infracţionale. A se vedea traficul de influenţă promovat cu complicitatea Cârlanului de către Adrian Duicu din spatele mesei de lucru de la Victoria, eveniment ce a stârnit hohote în opinia publică atunci când s-a aflat că primul-ministru se mută la MAPN, pentru a nu mai fi ascultat şi pentru a-şi promova mârlăniile dintr-un spaţiu sigur.
Atunci când Cârlanul împreună cu complicii săi au făcut din lupta împotriva marinarului politică de stat, invocând lupta împotriva „Regimului Băsescu”, în condiţiile în care preşedintele dispunea de pârghii limitate de putere, pentru că întreaga forţă publică (armata, administraţia, poliţia etc.) se aflau în subordinea celor de la Palatul Victoria, a atras atenţia opiniei publice internaţionale prin aceea că în spatele „falsului” regim Băsescu, prinde putere Justiţia şi ordinea, s-a realizat că jocurile executivului pentru promovarea infracţionalităţii (vezi „Marţea Neagră”: vezi protocolul cu colonelul Dogaru, etc.) sunt intimidate de „puterea”, doar prin cuvânt, al preşedintelui, că integritatea acestei înalte personalităţi intimidează şi descurajează pornirile infracţionale împotriva ordinii de stat.

29 mai 2014
Tiberiu Vanca

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More