sâmbătă, 21 iunie 2014

In tara varanului

În ţara varanului minciună, hoţia, spaga şi non valoarea triumfa. Borfaşii adunaţi în pâlcuri intra în toate instituţiile statului şi conduc pentru viciile şi egoul lor.

 Aici în tara lor, în ţara borfaşilor, media va transmite doar circ pentru că "plebea " cea care îl idolatrizează să fie ocupată şi să nu aibă timp să gândească. Nu mai este nevoie de "academie de film ", nu mai este nevoie de facultăţi pentru actori, toate vedetele mondene care au un scandal cu vreun fotbalist şi care au un implant sau îşi umflă buzele vă vor prezenta: "Mireasa pentru fiul meu ", "Lumea lui Măruţa "... etc şi filme educative în care îşi arata bogăţia şi urâţenia, astfel ca tinerii să fie îndobitociţi încet dar sigur.


În tara varanului … cam asta va aşteaptă


De asemenea în talk showuri politice, politicienii devin actori şi vă promit marea cu sarea, vă promit o viaţă pe care voi doar o visaţi. Vă promit o ţară pe care voi aţi vrea să o obţineţi fără nici un pic de efort, o ţară in care să vă cadă în gură ca "para mălăiaţa în gura nătăfleaţă ".  Ei vă promit circ şi pâine iar voi hipnotizaţi îi veţi crede. Vă mint în faţă şi voi aplaudaţi şi vă certaţi cu vecinul cu prietenul de lângă voi că să îi susţineţi, desigur crezând că adevărul absolut este la voi.

În ţara varanului veţi trece cu brio examenele la bacalaureat , iar părinţii voştri care sunt umiliţi în străinătate la cules de căpşuni sau spala că... vreunui bătrân (  în loc să aibă grijă de propriul părinte )  vă vor plăti studiile la vreo facultate pe care ei varaneii au infintato să vă ieie banii. Da aşa cum aţi auzi să vă ieie banii , pentru că diploma care o obţineţi după ce absolviţi această facultate este egală cu 0, pentru ca neavând unde să aplicaţi la diploma care aţi obţinut-o veţi merge desigur şi voi la cules de căpşuni.

Şi tot în ţara varanului spaga va rămâne lege. Eşti tratat de doctor dacă întinzi plicul, te scapi de amendă dacă dai o şpagă la poliţai, scapi de puşcărie dacă mituieşti un judecător , obţii un post atât la stat cât şi la particular dacă dai spaga celui care l-ai ales sau celui care la rândul lui a dat spaga să ajungă într-un post în care poate decide soarta ta Da asa cum ai auzit vei muncii ca sa dai spaga , sau vei putea muncii daca dai spaga . 

Maneaua , muzica de succes şi dansul din buric înlocuiesc muzica adevărată şi dansul adevărat. Veţi găsi haşişul şi drogurile aproape la liber. Pentru că trebuie să fiţi sub vraja lor pentru a nu vedea  adevărul .

Jurnalişti adevăraţi vor fi ridiculizaţi şi terminaţi de actorii din platourile varanilor. Ei da ca să nu uit am lansat o petiţie poate vi se deschid ochi şi o semnaţi o găsiţi apăsând aici  ( o puteti deschide si semna autentificanduva cu ...contul de facebook , da si va ror sa va invitati prietenii apasand  " Invitati  prietenii " este vorba de o jurnalistă curajoasă  Ondine Ghergut care a avut curajul să înfrunte pe unul din varaneii implantaţi de varanul şef în justiţie (găsiţi detalii despre ea apăsând aici ) .

Şi toate fiind spuse eu spun că nu particip la construirea acestei ţări, iar voi decideţi 

                                VA PLACE ACEASTĂ ŢARĂ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More