vineri, 18 ianuarie 2013

Consumul excesiv de "Vocea Romaniei Libere" dauneaza, GRAV, monstruoasei coalitii USL-iste !

Consumul excesiv de "Vocea Romaniei Libere" dauneaza, GRAV, monstruoasei coalitii USL-iste, pentru ca oamenii, incet, incet, incep sa se TREZEASCA LA REALITATE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!


Autor: George Staicu

7 comentarii:

sa speram ca ne vom face auziti

Nicht Coş Mare, limbă de catifea, şi aici te-ai insinuat. Stai în banca ta pe BlogOne. Nu spurca şi acest loc.
Scuze George şi Attila, dar ăsta-i un fel de Adrian Păunescu, ceva mai rău ca el!

Deja e integrat, auzi ce debitează - "să sperăm că NE vom face auziţi" ! Doamne, mare ţi-e grădina!

Din cate cunosc fiecare om are dreptul la o opinie proprie. Dl. Staicu isi expune parerea propie iar cine doreste sa citeasca ce scrie sau ce gandeste e liber sa o faca ori sadea un click pentru a schimba articolul. Sa nu uitam ca Adrian Paunescu pe langa faptul ca a fost parlamentar a fost si un renumit poet care a fost initiatorul cenaclului Flacara . Fapt istoric de care nimeni nu poate contesta mai ales ca 80% din muzica expusa in acest cenaclu a fost o muzica cu tenta revolutionar patriotica impotriva sistemului comunist. Generatia in blugi cum e numita sectiunea de oameni care au trait atunci isi poate aduce aminte de multe melodii cantate in direct sau inregistrari. Nu ii iau apararea d-lui Staicu pentru ca nu are nevoie de avocati asa ca va rog sa nu intelegeti gresit expunerea mea . Fac parte din generatia cu cheia de gat si am fost prezent la multe chestii bune pot considera pe care Paunescu le-a facut prin ce a realizat el. Pe plan politic intradevar nu s-a ridicat la asteptarile noastre dar al Compara pe dl Staicu cu Paunescu nu cred ca e potrivit si chiar aceasta comparatie intra in tdomeniul ilarului. Fiecare om lupta cum poate si cu ce poate pentru un ideal pe care il crede realizabil. Dv luptati tot pentru un ideal iar dansul lupta pentru un altul.

Black Lion, mă refeream la comentariul acelui nightmare. Pe George Staicu îl apreciez şi nu este prima dată când îi citesc şi împărtăşesc opiniile.
Attila ştie ce spun!

Da,stii ca ai un tupeu jegos ,sa vii aici pe siteul initiat de Andreea Ionescu ,panarama debila

Night limiteaza stilul de a vorbi ... acest site eu l-am facut ....si nu permit certuri si vorbe murdare aici .... deci te rog sa nu jignesti pe nimeni aici ....probabil la Nasul pe forum este permis stilul asta de a vorbi dar aici nu .... nu am nevoie de trafic in felul asta prefer sa ma distantez de cei care vorbesc urit deci poti alege , sau vorbesti civilizat sau parasesti blogul .... scopul blogului il pti citi in prima mea postare cind am facut blogul ... este educativ deci fara vorbe urite .
Multumesc !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More