luni, 28 ianuarie 2013

CUM ASIGURA VICTOR PONTA "CRESTEREA" NIVELULUI DE TRAI SI DE SANATATE AL TUTUROR ROMANILOR...

In conferinta de presa de azi, Victor Ponta a anuntat o noua masura care va contribui la "cresterea" nivelului de trai al TUTUROR romanilor: incepand cu luna martie , toti bolnavii ce vor fi internati in spitale vor plati o "taxa" de 10 lei. La prima vedere pare o taxa modica. Insa Victor Ponta a omis, in mod premeditat, sa precizeze ca este vorba de 10 lei...PE FIECARE ZI DE INTERNARE !!!


Asadar, dragi romani de toate culorile politice sau ...fara culoare politica (inca !): nu cumva sa va imbolnaviti si sa fie nevoie sa va internati in spital !!! Sau...daca va imbolnaviti si e nevoie de internare in spital, faceti aceste lucruri cat mai repede, in aceasta luna si in februarie, pentru ca incepand cu 1 martie 2013 ne vom confrunta cu acest "cadou de martisor" oferit cu "generozitate" de guvernul Ponta: plata a 10 lei pentru fiecare zi de internare in spital !
Problema este ca modul in care, incepand cu mai 2012, guvernul Ponta si majoritatea USL au condus aceasta tara are consecinte extrem de negative asupra sanatatii si nivelului de trai al romanilor: FOARTE MULTI DINTRE ACESTIA AU AJUNS SAU VOR AJUNGE IN....SPITALE !!!

ASA SE INTAMPLA PENTRU CA NU I-AM TRIMIS PE PONTA SI ANTONESCU LA...SPITALUL DE PSIHIATRIE ! NE BAGA EI IN SPITAL!!!


DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More