vineri, 25 ianuarie 2013

Guvernul secret si fumigenele !

 


Guvernul secret si fumigenele !

  Avem guvern in Romania sau nu avem , iar pun o intrebare retorica nu . Pai da dar o pun doar asa ca sint cetatean cinstit si platitor de impozite   desi trebuia de citeva luni sa aflu despre Bugetul pe anul in curs acela al anului 2013 . Dar ce sa aflu acesti ,, TOVARASI "care au luat puterea in forta printr-o Lovitura de stat  anul trecut , a omis acest lucru esential , pai dece pentru ca erau alegeri odata si mai pe urma a asteptat venirea bordului FMI ca sa afle cam ce bani si cum mai poate face Bugetul .Bugetul sa discutat in secret acolo la sediul partidului adica pardon a coalitiei iar TOVARASII au hotarit ca nu ne baga in seama  , pai oricum au fost alesi . Apropo da mai stie de el si PARLAMENTUL ILEGAL pai ei acum isi impart banii . Deci dupa ce PENALII  banii vor fi impartiti probabil vom afla si noi ceva .Oricum nu tot pentru ca asa se aude ca FMI pleaca asa fara nici un acord incheiat , apropo voi stiati ca FMI este aici ? ; nu de alta dar in ultimul timp tema principala a PENALILOR a fost ingenunchereea CSM-ului , punerea lor sub adapost fata de lege prin intarirea IMUNITATII PARLAMENTARE , demisia presedintelui , si orice altceva in afara de GUVERNARE . Continuarea scandalurilor pai da daca este HAOS ei pt fura linistiti .
   pOnta te intreb ce faci cu aceasta tara , ce  vrei sa faci cu locuitorii acestei tari , pina cind iti mai bati joc de noi si minti cu nerusinare , pOnta cind iti iei penalii si iti dai demisia ? 


VA URMA ...    

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More