luni, 28 ianuarie 2013

BREAKING NEWS ! DAN VOICULESCU SI-A DAT DEMISIA DIN SENATUL ROMANIEI !


Cum era de asteptat, continua mascarada procesului penal al securisto-comunistului Dan Voiculescu.  


Datorita demisiei de azi, la numai o saptamana dupa ce a depus juramantul de senator (!!!) dosarul penal al lui Dan Voiculescu, care urma sa fie judecat pe 31 ianuarie 2013 de acelasi complet care l-a condamnat la inchisoare pe Adrian Nastase (!!!), va fi transferat de la Inalta Curte de Casatie si Justitie , la Tribunalul Bucuresti, ceea ce inseamna o amanare de cateva luni a respectivului proces !

Sa nu uitam ca, in urma demisiei sale de azi, vor trebui organizate noi alegeri parlamentare pentru locul ramas vacant si...nimeni si nimic nu-l poate opri pe Dan Voiculescu sa...candideze DIN NOU !

Deci...aceasta mascarada poate continua la nesfarsit, improscand cu noroi, DIN NOU, imaginea Romaniei in strainatate si nu este exclus sa fie inclusa SI in raportul MCV al Comisiei Europene pe justitie ce va fi publicat in aceasta saptamana !

In concluzie, prin imunitatea de care beneficiaza deputatii si senatorii, Parlamentul continua sa reprezinte o FRANA in calea Justitiei din Romania.

O posibila solutie, pentru evitarea, pe viitor, a unor asemenea situatii scandaloase, este INTERZICEREA ACCEPTARII CANDIDATURILOR LA ALEGERILE PARLAMENTARE A ACELOR PERSOANE CARE AU DOSARE PENALE !

In ceea ce priveste "soarta" dosarului lui Dan Voiculescu, las expertii in domeniile justitiei si anticoruptiei ( sa-si exprime opinia de specialitate.


 Sper, din tot sufletul, ca ceilalti alegatori din sectorul 4 se vor trezi la realitate si nu-l vor mai vota pe Voiculescu (in cazul in care va candida din nou). Daca, totusi, Voiculescu va candida si va castiga un candidat al dreptei, ar fi un SEMNAL EXTREM DE POZITIV si PUTERNIC pentru toti romanii, de revenire a tarii noastre la NORMALITATE !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More