vineri, 25 ianuarie 2013

DIFERENTELE ESENTIALE SI...PERENE DINTRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU SI MASCARICII VICTOR PONTA SI CRIN ANTONESCU


CE DIFERENTA intre discursul de ieri al presedintelui Traian Basescu, IMPECABIL prin onestitate, credibilitate, profesionalism, si prestanta, si mascarada de la conferinta de presa de azi a lui Victor Ponta si Crin Antonescu, niste mascarici - marionete ce se afla, EVIDENT, sub "controlul" securisto-comunistului Dan Voiculescu !

IERI, dl. presedinte Traian Basescu a demonstrat ca este un adevarat OM DE STAT, INTEGRU, ce pune pe PRIM PLAN interesele romanilor si Romaniei,  stapanind cu profesionalism TOATE problemele si subiectele de natura politica, economica, sociala si internationala, avand un discurs coerent, la obiect  si plin de substanta, inclusiv vis-s-vis de intrebarile ziaristilor, unele destul de incomode, la care a dat raspunsuri demne de un presedinte de tara. Am remarcat, deasemenea, subtilitatile si ironia fina a presedintelui Basescu la adresa promisiunilor electorale aberante, imposibil de realizat in actualul context economic si financiar national si european,  ale lui Victor Ponta, Crin Antonescu si USL prin intermediul carora a fost mintit si manipulat electoratul ce a votat aceasta alianta politica neo-comunista, anti-nationala si anti-europeana, la alegerile parlamentare din decembrie 2012. Numai cei ce si-au lasat creierele "spalate" de manipularile si dezinformarile antenelor lui Dan Voiculescu, nu vor sau..nu pot sa recunoasca aceste calitati EVIDENTE ale presedintelui Traian Basescu !!

AZI, Victor Ponta si Crin Antonescu, au avut, la fel ca in TOATE conferintele lor de presa din trecut, o prestatie jalnica, politicianista, demagogica, utilizand un limbaj de "lemn", lipsit de credibilitate si onestitate,  "demn" de doi politruci sfertodocti si ipocriti ce si-au luat "doctoratul" in domeniul minciunii si manipularii la "scoala de partid" a lui Ion Iliescu si Adrian Nastase. Una din declaratiile lui Victor Ponta m-a ingrozit, pur si simplu: "...suntem de acord sa avem noi alegeri parlamentare, pentru ca nu mai vrem ca PDL sa intre in parlament..." (!!??).  Aceasta afirmatie elucubranta a lui Ponta este, EVIDENT, rezultatul unei "viziuni" dictatoriale, totalitare si neo-comuniste si, din aceasta perspectiva, mai avem putin si majoritatea parlamentara USL va scoate in afara legii TOATE partidele, cu exceptia PSD-ului si PNL-ului.

Este foarte clar ca prin TOTI porii celor doi mascarici "respira" DOAR ipocrizie, minciuna, dezinformare si incompetenta, fiind FOARTE CLAR, pentru toti oamenii cu bun simt, ca TOATE aceste "calitati" ale acestor doi "corifei" ai USL sunt puse "in slujba" PRINCIPALULUI lor obiectiv: demolarea statului de drept si eliminarea independentei justitiei pentru a-si putea apara proprii penali  din guvern si din parlament.

FELICITARI, TRAIAN BASESCU !!!

RUSINE, VICTOR PONTA !!!

RUSINE, CRIN ANTONESCU !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!

Autor: George Staicu


(CITITI SI DATI MAI DEPARTE !!! VA MULTUMESC !!! )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More