duminică, 20 ianuarie 2013

Liste de clienți la RA-APPS. Firme, fundați, avocați


Ce este această campanie. Aceasta este defapt problema. A avea, spre exemplu, pe mână destinele unei mari companii transnaţionale, a cărei subsidiare din România o conduci şi a deține în chirie, tu care învârți bănetul cu lopata, o astfel de casă sau locuinţă de protocol este ciudat.

S.C. B1 TV CHANNEL S.R.L.
SC ASESOFT INTERNATIONAL SA
ORANGE ROMANIA S.A.
GAZPROM EXPORT (REPREZENTANTA)
MATHER COMMUNICATIONS ROMÂNIA S.R.L.
MINDSHARE MEDIA S.R.L.
S.C VODAFONE ROMANIA S.A
S.C Cosmote Romanian Telecomunicatione S.A

Ce ai dumneata acolo defapt? Un hogeag? Sunt toate firmele chiriaşe pe listă? Avem certitudini? Mai curând ni se pare o campanie de intoxicare. 

Pe listă este compania lui Sebastian Ghiţă, Asesoft. Ghiţă este prietenul de baschet al premierului. Iar acum coleg de partid. Parlamentar.

Din relativ lunga listă a premierilor României, nimeni nu a făcut publică vreo listă a chiriașilor RAAPPS. De ce face acest lucru Ponta?

La ce îţi foloseşte ţie, pe de altă parte, care reprezinţi interesele unei companii ce are în întreaga lume active de miliarde, o casă de protocol în România, București? Sau Cotești. Sau Fetești. Sau Umbrărești, că pentru domnia-ta oricum a cam același lucru...

1 comentarii:

S.C. B1 TV CHANNEL S.R.L.
SC ASESOFT INTERNATIONAL SA
ORANGE ROMANIA S.A.
GAZPROM EXPORT (REPREZENTANTA)
MATHER COMMUNICATIONS ROMÂNIA S.R.L.
MINDSHARE MEDIA S.R.L.
S.C VODAFONE ROMANIA S.A
S.C Cosmote Romanian Telecomunicatione S.A

Spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine ESTI?????????????Treziti-va fratilor,acum ne sunt ascultate telefoanele in stil MODERN,dar si ei sunt MONITORIZATI de CEL PREAINALT,Dumnezeu Tatal,Fiul si Sfantul Duh,Treimea cea de o fiinta si nedespartita.De va veti ascunde in pamant ca soarecii,in apa ca broastele,in vazduh ca pasarile si nu scapati de OCHII Lui DUMNEZEU,AMIN

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More