Forum

Pagina deschisă interactivă care este în construcţie aici toţi cei care se vor înscrie pe site vor avea posibilitatea de aşi publică propriile gânduri va conţine mai multe butoane tematice în care membrii sitului adică aceia care se vor înscrie dacă vor o vor putea face mai este un pic de lucru la ea dar până atunci înscrieţi-vă pe site şi deveniţi activi, la fel de activi că pe facebook google sau twiter. VENIŢI SĂ NE ADUNĂM PE O PLATFORMĂ COMUNĂ ACEA A, CETĂŢEANULUI LIBER " PLATFORMA VOASTRĂ VOCEA ROMÂNIEI LIBERE CHEIA SUCCESULUI NOSTRU ESTE UNIREA NOASTRĂ.Până atunci înscrieţi-vă este simplu:
Pentru înscriere pe blogul conex viitorului post de radio urmăriţi 2 paşi simplii, desenele va arăta paşi care trebuie să îi urmaţi săgeţile roşii arata locul în care trebuie să daţi click, hai să vedem:
Pasul 1: Apăsaţi pe căsuţa albastră în care scrie, Înscrieţi-vă pe acest site ", apăsând va apărea o fereastră nouă, Înscrie-te în comunitatea Vocea României libere... the next generation ", urmează pasul 2.
Pasul 2: Apăsaţi pe căsuţă în care scrie, urmăriţi această comunitate " şi gata să terminat sunteţi membrii şi vă mulţumim din tot sufletul că sunteţi alături de noi.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More