vineri, 20 decembrie 2019

Dragoș Moldovan are nevoie de voturile publicului pentru trofeul Vocea României

Votați  Dragoș Moldovan !Dragoș Moldovan
 unul din cei patru finaliști ai sezonului 9 din concursul Vocea României, care în această seară va concura pentru marele premiu. Vineri 20 decembrie, de la ora 20.30 cei patru finaliști vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.Dragoș Moldovan, solistul trupei timișorene Pandora, a uimit de mai multe ori în acest sezon telespectatorii show-ului Vocea României, prin interpretările sale care au fost apreciate pe deplin. Ieri seară, timișoreanul a reușit să se califice în semifinalele concursului. Dragoș a fost fascinat încă de mic de rockul aniilor ’80 adică Hair/Glam metal, fiind un mare fan al unor trupe ca Whitesnake, Motley Crue, Queensryche, Dio, Journey etc. Am realizat un interviu alături de solistul timișorean, în care acesta ne-a povestit de unde vine pasiunea sa pentru muzică, cum a reușit să treacă peste accidentul auto grav pe care l-a suferit cu trei ani în urmă și cum gestionează inerentele emoții de dinaintea concertelor….– De unde vine pasiunea ta pentru muzică? 

Ai moștenit pe cineva din familie? Care au fost primele evenimente la care ai apărut în fața publicului? Pasiunea mea pentru muzică vine din familie, de la părinții mei. De mic copil în casă s-a ascultat foarte mult Depeche Mode și U2. Pe la vârsta de 7-8 ani am descoperit trupa Iron Maiden și totodată pasiunea pentru chitară. Mai apoi am devenit fascinat de Motley Crüe și Whitesnake. Bunicul meu a fost tenor, probabil de acolo și moștenirea talentului. Prima dată când am apărut pe scenă a fost în 2014 cu trupa mea de pe atunci Prayer, în deschiderea trupei Pandora în club Daos. Primul disc pe care le-am ascultat a fost „Whitesnake – The 1987 album”.
– De unde vine pasiunea ta pentru muzică? Ai moștenit pe cineva din familie? Care au fost primele evenimente la care ai apărut în fața publicului?

 Pasiunea mea pentru muzică vine din familie, de la părinții mei. De mic copil în casă s-a ascultat foarte mult Depeche Mode și U2. Pe la vârsta de 7-8 ani am descoperit trupa Iron Maiden și totodată pasiunea pentru chitară. Mai apoi am devenit fascinat de Motley Crüe și Whitesnake. Bunicul meu a fost tenor, probabil de acolo și moștenirea talentului. Prima dată când am apărut pe scenă a fost în 2014 cu trupa mea de pe atunci Prayer, în deschiderea trupei Pandora în club Daos. Primul disc pe care le-am ascultat a fost „Whitesnake – The 1987 album”.
Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/11/dragos-moldovan-semifinalist-la-vocea-romaniei-daca-nu-fi-imbratisat-cariera-muzicala-probabil-fi-fost-dresor-canin/
– Unde ai cântat înainte de activitatea ta din Pandora și cum s-a nascut proiectul solo Dragos Moldovan?

 Înainte de a cânta în Pandora, am cântat cu trupa mea Prayer, dar doar o singură dată. Proiectul solo s-a născut din dorința de a cânta compozițiile mele, care nu se potrivesc ca și stil cu Pandora.

– Se poate face o comparație între scena de rock actuală din Timișoara și cea din anii 90?

 – Îmi este puțîi greu să compar scena muzicală din 2019 cu cea din anii 90, deoarece în ’98 m-am născut. Dar din poveștile auzite, cu toate că poate lumea era mai curioasă de trupe noi de rock, nu era la fel de ușor ca azi să cânți , să înregistrezi piese sau să cânți despre ce vrei tu.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/11/dragos-moldovan-semifinalist-la-vocea-romaniei-daca-nu-fi-imbratisat-cariera-muzicala-probabil-fi-fost-dresor-canin/– Acum trei ani ai suferit un grav accident auto. Cum ai reușit să treci peste acest moment neplăcut? 

– Am reușit să trec peste accidentul meu, cu răbdare și multă susținere din partea familiei și a prietenilor. Nu a fost ușor, dar din fericire acum totul este ok.
– Cât de mult conteaza „urechea“ sau „studiile muzicale“ pentru un artist? Care este secretul unui muzician „bun“?

 – Conteaza mult și „urechea” și studiile muzicale” ale unui artist. Cred că pentru a fi un muzician bun ai nevoie de talent sau „ureche”, dar ai nevoie și de multă muncă și studiu.
Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/11/dragos-moldovan-semifinalist-la-vocea-romaniei-daca-nu-fi-imbratisat-cariera-muzicala-probabil-fi-fost-dresor-canin/Votați  Dragoș Moldovan !
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More