duminică, 15 decembrie 2013

Romania trezește-te ... penalii te scot din Europa !

12 martie 1990[modificare] Timisoara

Punctul 8[modificare]

8. Ca o consecinta a punctului anterior, propunem ca legea electorala sa interzica pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatura, pe orice lista, al fostilor activisti comunisti si al fostilor ofiteri de Securitate. Prezenta lor in viata politica a tarii este principala sursa a tensiunilor si suspiciunilor care framanta astazi societatea romaneasca. Pana la stabilizarea situatiei si reconcilierea nationala, absenta lor din viata publica este absolut necesara. Cerem, de asemenea, ca in legea electorala sa se treaca un paragraf special care sa interzica fostilor activisti comunisti candidatura la functia de presedinte al tarii. Presedintele Romaniei trebuie sa fie unul dintre simbolurile despartirii noastre de comunism. A fi fost membru de partid nu este o vina. Stim cu totii in ce masura era conditionata viata individului, de la realizarea profesionala pana la primirea unei locuinte, de carnetul rosu si ce consecinte grave atragea predarea lui. Activistii au fost insa acei oameni care si-au abandonat profesiile pentru a sluji partidul comunist si a beneficia de privilegiile materiale deosebite oferite de acesta. Un om care a facut o asemenea alegere nu prezinta garantiile morale pe care trebuie sa le ofere un Presedinte (...)".

“ A te opune comunismului înseamnă a apăra puritatea Codului Penal. Comuniştii nu trebuie trataţi ca infractori de drept comun. Ca hoţii de buzunare, ca tîlharii, ca violatorii de dame…  Comunismul este un cancer social. Unde se instalează, rămâne pustiu.  Stânga nu poate guverna. Când vine la putere, e pustiu.  Comuniştii au vrut să ne facă fericiţi cu forţa: bă, să fiţi fericiţi, că vă ia mama dracului! Adică să mănânci bine, să bei bine, să dormi bine şi la loc comanda!  Comunismul înseamnă negaţia omului total, că omul total aparţine la cele două lumi: lumea trecătoare şi lumea veşnică. Or, comunismul ancorează în dimensiunea lumii trecătoare şi în felul ăsta nu e uman. Pentru că dacă îi spui unui om normal: mă, eşti un animal raţional muritor şi după tine rămân doar viermi şi minerale - îţi dă cu bâta în cap! “  Petre Ţuţea — la Piaţa Victoriei.
Televiziunile treziți-va de maine chemați lumea în strada ... acum vedeți ce se va întâmpla nu mai faceți doar comentarii după ce s-a întâmplat azi în București ( acum ii credeți si pe cei din Pungești ) ... Romani dacă de maine nu umpeti străzile si nu blocați Romania pana acești mafioți nu sunt arestați va meritați soarta ... iar voi jandarmi nu va plătim pentru ca sa apărați aceasta banda de tălhari ... Opoziția dați demisia în bloc din parlament ... Acei politicieni care mai rămân in acest parlament penal sunt părtași la tâlhărie ! 


Jandarmi voi trebuie sa arestați tălharii nu pe noi care va plătim ! 

Romani luați țara înapoi de la mafioți !


Mafioții au băieți cu cefe late care ii apără ... iată ca la noi politicienii au jandarmi care ii apără ! 

Deci in Romania zilelor noastre in Romania care se pretinde tara membra UE ...politicienii corupți isi votează legi care sa ii apere ...iar pe cetatenii care i-au ales ii arestează ...presa este bruscata ... iar dacă sunt numiți mafioți ... România este "un cuib mafiotic" ( Dan Puric ) ,ești amendat ... maine poimâine arestat , un sat întreg este sub stare de necesitate 

Sper ca ați înțeles ce va spun de un an de zile ...numai strada ii poate îndepărta pe acești mafioți !



“ A te opune comunismului înseamnă a apăra puritatea Codului Penal. Comuniştii nu trebuie trataţi ca infractori de drept comun. Ca hoţii de buzunare, ca tîlharii, ca violatorii de dame…

Comunismul este un cancer social. Unde se instalează, rămâne pustiu.

Stânga nu poate guverna. Când vine la putere, e pustiu.

Comuniştii au vrut să ne facă fericiţi cu forţa: bă, să fiţi fericiţi, că vă ia mama dracului! Adică să mănânci bine, să bei bine, să dormi bine şi la loc comanda!

Comunismul înseamnă negaţia omului total, că omul total aparţine la cele două lumi: lumea trecătoare şi lumea veşnică. Or, comunismul ancorează în dimensiunea lumii trecătoare şi în felul ăsta nu e uman. Pentru că dacă îi spui unui om normal: mă, eşti un animal raţional muritor şi după tine rămân doar viermi şi minerale - îţi dă cu bâta în cap! “

Petre Ţuţea
 — la Piaţa Victoriei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More