luni, 14 iulie 2014

Un prim ministru iresponsabil și ministresa de finante catastrofa -guvernul catastrofa naționala

Avem un prim ministru care si-a adus minisresa la consultări cu președintele tarii . Cei doi ministresa ( adică specialistul care trebuia sa ne convingă ca nu este o măsura electorala reducerea CAS ) ne-a demonstrat o profunda incompetenta și un prim ministru care reprezinta un pericolul național . Aceasta șleahtă pentru ca acesta nu poate fi numit guvern sunt gata sa duca tara intr-un nou derapaj economic . Dupa 2008 Romania v-a intra iar în derapaj economic . Borfașilor din politica romaneasca nu le pasa de aceasta țara le pasa doar de propriul buzunar . 

Sper ca cei spălați pe creiere de către latrine au urmărit aceasta consultare și în noiembrie vor vota responsabil ...asta dacă au pe cine .



Preşedinţia a făcut publică înregistrarea discuţiei dintre preşedintele Traian Băsescu cu premierul Victor Ponta şi ministrul Finanţelor Ioana Petrescu. Traian Băsescu a întrebat-o, luni, în consultările de la Cotroceni, pe Ioana Petrescu, ministrul de Finanţe, unde a terminat studiile, precizând că se aştepta de la aceasta la argumente gen Roubini, un economist care a terminat Harvardul, la fel ca şi ea.

vedeți întreaga înregistrare aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More