marți, 16 septembrie 2014

Codrin Stefanescu ; exemplul latratorului bine platit votat de romani hipnotizati

Ca și toți lătrătorii de pe latrine , aceștia sunt îndatorați partidului stat . Partidul stat și-a îndatorat " vârfurile " cu averi colosale . In timp ce votantul psd-ist sta în procese zeci de ani pentru a primi o moștenire de 1 , 2 hectare de pământ sterp , ei lătrătorii manipulatorii de adevăr se scaldă în bani oferiți de partidul penal . O șleahtă de banditi a cucerit Romania . Bineînțeles marea majoritate ( in afara de fii și nepoții acestora ) dacă ar fi cautați în arhivele securității ar fi descoperiți ca foști turnători, torționari și activiști de partid care ridicau ode " conducătorului prea iubit . Fara studii înainte de revoluție , după revoluție au devenit " oameni citiți și distinși " în facultăți create tot de ei și pentru ei . . Un exemplu elocvent este Codrin Ștefanescu , fost prm-ist ( cei care au inițiat ura și discordia intre romani în partidele infintate de comunistul convins Iliescu } actual psd-ist . 
Azi mai puternici ca niciodată , blindați de bani , ei iasă fără nici o jena și împrăștie cu minciuni , manipulări și baliverne .

Problema mare este ca poporul alegator se uita cu ochi hipnotizati si ii alege ...si astfel alege revigorarea comunismului si prosperitatea " burgheziei comuniste " 





Putini stiu ca actualul secretar general adjunct al PSD are una dintre cele mai fabuloase averi dintre toti politicienii romani. Mai bine de 12 ani, Codrin a avut o relatie cu Luiza Tanase (care este si mama fetitei lui), alaturi de care a construit un… imperiu imobiliar!



Chiar daca in ultima lui declaratie de avere figureaza ca proprietar al unui apartament si al unei case de vacanta, fostul deputat detine mult mai multe bunuri fie pe numele lui, fie pe numele fostei iubite. Surse din apropierea politicianului ne-au marturisit ca Stefanescu a achizitionat de-a lungul timpului proprietati care valoreaza milioane de euro!



Reporterii CANCAN.RO au aflat ca, in mai 2006, Luiza Tanase a cumparat un imobil de birouri intr-o zona ultracentrala a Capitalei contra sumei de 360.000 de euro. Imobilul situat in strada Louis Blank a fost intre timp inchiriat ca spatii de birouri catre diferite companii importante.




Un chilipir cu alte cuvinte, asa cum a fost si imobilul pe care actualul secretar general adjunct al PSD l-a cumparat in 2003 cu numai 30.000 de dolari. Azi, vila gazduieste o galerie de arta!


La patru ani distanta, politicianul a intrat si in posesia unui apartament dintr-un bloc aflat pe Bulevardul Magheru, pe care a platit 115.000 de euro.
"Perla coroanei" este un imobil de aproape 3 milioane de euro!
Putin peste 13.000 de euro a achitat in 2002 si Luiza Tanase pe un alt apartament de pe Splaiul Unirii.

Achizitiile imobiliare in spatele carora s-a aflat politicianul PSD nu s-au oprit insa aici. In 2009, fostul parlamentar a scos din buzunar 140.000 de euro pentru un apartament situat pe Bulevardul Decebal.

Mai inainte, in 2004, Luiza Tanase si Codrin Stefanescu mai cumparasera un teren de 70.000 de metri patrati pe Bulevardul Iuliu Maniu, dar si o casa de vacanta, pe malul Lacului Caldarusani, in comuna Gradistea si un alt apartament pe Bulevardul Libertatii.

Proprietatile PSD-ului s-au inmultit de la an la an. El mai are un teren la Mogosoaia, care masoara peste 50.000 de metri patrati si care i-a intrat in posesie in 2005, un alt teren pe Bulevardul Timisoara pentru care Primaria Capoitalei i-a facut o oferta de… 5.000.000 de euro, dar si alte suprafete de pamant cumparate in zona Barbu Vacarescu-Petricani sau Prelungirea Ghencea de catre fosta iubita a politicianului, respectiv Luiza Tanase. Altfel, Codrin Stefanescu este unul dintre cei mai instariti politicieni, lucru care nu se reflecta insa si in declaratia de avere! De altfel, ea pare ca nu se reflecta in realitate nici macar in preturile platite de politician pentru cumpararea fiecarui imobil, unele dintre sumele care s-au invartit in jurul acestor tranzactii fiind mult reduse fata de preturile practicate cu adevarat pe piata.
"
Sursa : http://www.cancan.ro/actualitate/n-ai-fi-banuit-niciodata-ca-e-atat-de-bogat-e-burlac-e-in-prim-planul-politicii-dar-nimeni-nu-stie-asta-despre-el.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More