luni, 16 iunie 2014

Atenție bani falși în Romania

"

De parca nu aveau destule probleme, acum romanii nu se mai pot bucura nici de banii, multi sau putini, pe care ii primesc. Cel putin nu înainte de a-i verifica minuțios, pentru a nu cădea victime rețelei de falsificatori care a băgat frica intre taximetriști și vânzătoare.Falsurile de 200 de lei sunt plasate pe Litoral

Si asta pentru ca, în ultima vreme, a explodat pur și simplu numărul plângerilor penale cu privire la apariția bancnotelor false, cele mai multe dintre acestea fiind cele de 100 de lei, în București, și cele de 200 de lei, in Constanta și în stațiunile de pe Litoral.

Bancnote false de 100 de lei au apărut in Capitala

Din informațiile intrate în posesia noastră, primele cazuri au apărut in urma cu aproximativ doua luni, când mai multi taximetriști care lucrau de noapte s-au trezit, la ieșirea din cursa, ca au fost „tepuiti” de clienții care le-au dat bancnote de 100 de lei pentru achitarea unor curse suspect de scurte. Si, cu toate ca victimele nu doar ca și-au anunțat colegii sa se ferească de clienții grăbiți și sa verifice atent banii primiți, ba chiar au si depus plângeri penale, făptuitorii nu au fost încă prinși de oamenii legii.

Deghizați în turiști

Fenomenul a căpătat amploare. Astfel ca, odată cu deschiderea sezonului estival, și în localitățile de pe Litoral s-au înmulțit îngrijorător numărul cazurilor asemănătoare. Tot ce diferă este modul de operare, plasatorii de bani falși fraierind pe turiștii grăbiți și folosind, spre deosebire de Capitala, bancnote de 200 de  lei. Astfel, tot mai multi comercianți își dau unii altora seriile banilor cu care au fost înșelați, pentru a se putea feri pana la retinerea falsificatorilor. Ceea ce, ținând cont de numărul mare de membri ai rețelei implicați în plasare, este de-a dreptul inevitabil.

"

sursa : 

http://www.ghidularadean.ro/stire/4597/romania_sa_umplut_de_bani_falsi_.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More