marți, 17 iunie 2014

Documente care îl pot băga pe Dan Sova la pușcărie

"
Incercarea de preluare fortata a CFR Marfa de catre Gruia Stoica a reprezentat, fara indoiala, unul dintre cele mai mari esecuri ale actualei guvernari. Mai ales ca insusi seful statului nu s-a sfiit sa declare ca are informatii ca in spatele intregii combinatii s-ar putea afla chiar premierul Victor Ponta.


Mai mult, desi miliardarul a fost ulterior arestat de cate procurorii DNA, el a reusit sa-si recupereze garantia depusa de10 milioane de euro, cu toate ca banii se aflau sub sechestru, la solicitarea DIICOT. Iar modul ilegal in care a fost avizat acest transfer bancar se va solda cu retineri iminente, dupa cum sustin sursele noastre, la cel mai inalt nivel al conducerii Ministerului Transporturilor. Unde, dupa cum reiese din corespondenta secreta intrata in posesia noastra, insusi ministrul Dan Sova s-a zbatut ca un leu, prin presiuni asupra bancilor implicate, sa bage de urgenta cele 10 milioane de euro in conturile lui Gruia Stoica. Asta desi, doar cu o zi inainte, DIICOT il instiintase oficial de situatia juridica a garantiei depuse de GFR in conturile Ministerului Transporturilor!
Avertismentul DIICOT
Ne aflam in fata celui mai mare caz de coruptie, mai ales ca infractiunile suspectate de catre procurori ar fi avut loc paralel cu o alta ancheta care viza „trantirea” licitatiei de transport de la CEO Oltenia si care s-a soldat cu arestarea miliardarului Gruia Stoica. Care, fapt fara precedent, in timp ce se afla dupa gratii a primit „cadou” de la ministrul Dan Sova 10 milioane de euro! Ce-i drept, dupa ce a rabufnit in spatiul public informatia ca Ministerul Transporturilor i-a returnat garantia depusa pentru privatizarea CFR Marfa, oficialii MT au dat-o cotita ca nu ar fi stiut exact ca nu trebuiau sa-i dea banii lui Gruia Stoica, nefiind informati ca acesta ar avea probleme cu legea! Nimic mai fals, dupa cum demonstreaza cu prisosinta o adresa trimisa „in atentia Sefului Corpului de Control al Ministrului Transporturilor, dl. Nica Adrian Nicusor”, si in care se specifica negru pe alb : „Ca urmare a corespondentei pe care am purtat-o cu institutia dvs. referitor la sumele de bani reprezentand garantie de participare la licitatia de privatizare de catre SC GFR SA, va comunicam ca in cauza cu nr. de mai sus se efectueaza cercetari fata de invinuitii Gruia Stoica, Didila Vasile si Raducan Vasile, retinandu-se ca invinuitii s-au organizat intr-un grup infractional organizat in vederea comiterii infractiunilor de «evaziune fiscala» si «spalare de bani», fapte care au cauzat bugetului de stat al Romaniei un prejudiciu estimat ca echivalent in lei a sumei de 10 milioane de euro”. Adresa poarta antetul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Iasi si poarta semnatura procurorului sef Daniel Horodniceanu. Si este datata, aspect extrem de important, 19.03.2014!
A garantat pentru banii lui Gruia!
"
sursa :

 http://www.nasul.tv/2014/06/17/ziarul-national-avem-documentele-care-il-pot-baga-in-puscarie-pe-dan-sova/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More