sâmbătă, 23 noiembrie 2013

MINCIUNILE, PICIOARELE SCURTE SI USL-UL!

GRIGORAS GHERASE
"Omul de nimic, omul nelegiuit, umbla cu neadevarul in gura, clipeste din ochi, da din picior si face semne cu degetele.
Rautatea este in inima lui, urzeste lucruri rele intr-una si starneste certuri.
De aceea nimicirea ii va veni pe neasteptate, va fi zdrobit deodata si fara leac". Proverbe ( Pilde); 12-15.

Multi dintre dv, dragi prieteni, sunteti mai noi pe lista mea, sau mai corect, eu sunt mai nou pe lista domniilor voastre. Prin urmare, putini isi amintesc faptul ca spuneam inainte de alegerile Parlamentare ca m-as bucura sa castige USL, sufragiul! Unii mai "intelepti" m-au injurat cu multa voiosie acuzandu-ma de uselism mascat! Am incercat sa explic cum ca hotul neprins trebuie lasat in pace si urmarit din umbra pentru ca, sigur, va mai da o lovitura convins ca el este prea destept si nu poate fi dovedit!

Am avut "idioata" convingere ca nu dragul de pentru gloata saraca ii impingea pe ei in lupta, nu grija pentru amarata aceasta de tara, ii facea asa de galagiosi. Nu! Ceea ce ii durea asa de rau pe acesti naimiti care azi sunt in fruntea tarii, era nimic altceva decat ura impotriva unui om: ura impotriva Presedintelui Basescu, un Basescu "nenorocit" ce indraznise sa "arda" legea junglei, lege pe care Ion Iliescu si gasaca de trogloditi din jurul sau, reusisera sa o introneze incepand cu Decembrie 1989! Priveau cu groaza cum Justitia, atatia ani subjugata de ei, azi le aluneca din maini, ba mai mult, incepuse sa " muste" mana fostului stapan! Ba chiar incepusera sa simta tot mai rau, "mirosul" ingrozitor al aerului statut al celulelor pentru ei pregatite.
In aceasta idee, inspaimantati, au cheltuit fonduri imense in actiunea 2011-2012 pentru denigrarea guvernarii Boc-Basescu, profitand si de criza generala, uzand de toate marsaviile posibile, de cele mai amagitoare minciuni si promisiuni, toate imposibile!

Din pacate, la acea data multi napastuiti au crezut minciunile lor si au devenit victime ale manipularii unor odiosi indivizi de teapa lui Iliescu, Nastase, Mitrea, Voiculescu, Antonescu, oameni care ar fi trebuit sa fie de multi ani in carcere fara WC si mese asigurate, nebanuit de bine secondati de tanara pleava mafiota in plina ascensiune in frunte cu domnii Ponta, Corlatean, Sova si toata cohorta ce azi defileaza!
Nu ma voi apuca acum sa fac si eu, au facut-o prea multi, inventarul mizeriilor ce au declansat "Razboiul Romano-Roman", mi s-ar parea o indecenta! Toate lumea este azi convinsa ca USL "a jucat" execrabil, ca au mintit intr-un stil inimaginabil, dar trebuie sa recunosc faptul ca indestructibila ramane ura sadita in sufletele oamenilor impotriva multor politicieni adversari ai USL. Azi, cei mai multi regreta impingerea la guvernare a USL, dar nu-si pot reseta din creier ura impotriva lui Basescu! Este o realitate!

Si astazi, cand picioarele minciunilor lor au inceput sa se cangreneze, sa fie amputate, sa ajunga niste cioate ce put, USL pastreaza aceeasi consecventa a unei tactici ce devine pe zi ce trece tot mai falimentara!
Cat va mai dura, greu de spus! "Pana nu cade bruma nu este sigura caderea tuturor frunzelor" spune o vorba din batrani!
Deunazi, Primul Mincinos al Guvernului "cel mai cinstit si destept", sub presiunile multor "agenti" ( papusari batrani, baroni, asociati la hotii si marsavii), s-a "scapat" pe el spunand ca daca daca Presedintele nu va promulga Legea Bugetului fara a cere caderea accizei la benzina, el nu poate indexa pensiile si salariile bugetarilor! Ce vorovesti mai Nas Lung? Nu spusesi mataluta ca acciza va merge la constructia autostrazilor? Ti-as spune ca esti bou, dar boul nu uita niciodata drumul catre gospodaria stapanului ca si spre ieslea plina cu rasplata zilei!

Am spus si voi continua sa spun : sa avem rabdare ca minciunile au picioare scurte, ca prostul intotdeauna isi rupe gatul calcand in propriul rahat!
Iata ca timpul se precipita cu marsavii, timpul "nu mai are timp"! Incep sa greseasca la fiecare pas, dar nu ma imbat cu apa rece : o fi prapastia adanca, dar daca nu impingi "raul" in ea, sunt sansa sa scape!
Scotand in evidenta marile lor mizerii, aratandu-le oamenilor naivi, sigur va fi ca hotii vor sfarsi in "garsonierele" uscariilor!

Si pentru a incheia cu inceputul, nimicirea lor nu este departe si oricat ar privi la ea, ei tot nu vor crede ca aceasta ii arde, deja!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More