luni, 4 noiembrie 2013

In genunchi pe coji de nuca ... chitoiu si FMI

Cică chiţoiu negociază cu FMI. Ei da nu ştiu pe ce limbă negociază (ştie chiţoiu vreo limbă străină ?). Este cert setea de bani e mare, ştiţi trebuie bani pentru pensii şi salarii. Mai trebuie probabil şi ceva elicoptere la scara demnitarilor, acum că au avion de serviciu. Saună din "Casa Poporului "este nefuncționala  însăși casa poporului nu este terminată. Ei da partidele îşi cumpără sediile, acestea trebuie renovate, fără bani de la FMI şi fără bani din impozite cum ar putea face toate aceste lucruri.
In genunchi pe coji de nuca ... chitoiu si FMI

Se face descentralizare. Noi birouri, noi posturi de consilieri. Bani alocaţi la interne, ştiţi la jandarmerie şi miliţie... păi trebuie cumpărate tunuri de apă şi echipamente moderne pentru înăbuşirea demonstraţiilor şi protestelor.

Desigur şi ceva "pozitiv " iată se dă 3.7 la sută indexare la pensii adică la o pensie de 800 de RON iată aşa 30 de RON. Nemaipomenit hai că pensionarul îşi poate lua vreo 5 kilograme de zahăr ca să îşi îndulcească viaţa. Desigur 3,7 sunt vorbe ele pot deveni până vine iarna vreo 1 la sută sau se pot şi anula doar e o promisiune. Mai la iarnă când se instalează zăpadă şi oamenii nu mai ies în stradă Mincinosul iasă şi spune "Eu nu am promis nimic ".

Cert este că l-au trimis pe Chiţoi să negocieze cu FMI. Ştiţi ăla care a promis mai în vara că privatizează Oltchim. Nu s-a ţinut de cuvânt. Dar ce îi pasă la FMI, doar e banca ea da banii mai pe urmă vine cu nota de plată. Desigur asta o plătim noi şi nepoţii noştrii (faza că vor platii copii este depăşită). FMI vede că economia este în picaj , dar el tot negociază, negociază cu cei care au adus-o în picaj. Desigur acum totul este secret. Ce trebuie să afle "prostul de popor "ce va mai vinde din România pentru că penalii să ajungă la bani. O fi ceva contracte cu dedicaţie? O fii ceva despre Roşia Montana? O fi ceva despre gazele de şist? Ce mai contează oricum penalii vor da orice cere FMI pentru o mână de arginţi.

Negociem în genunchi pe coji de nuca dar și secret !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More