marți, 5 noiembrie 2013

CINE NE MAI POATE TREZI LA REALITATE?

"Șase sunt lucrurile pe care le uraste Dumnezeu, ba chiar sapte de care se scarbeste cugetul Sau: ochii mandri, limba mincinoasa, mainile care varsa sange nevinovat, inima care planuieste ganduri viclene, picioarele grabnice care sa alerge spre rau, martorul mincinos si cel care seamana vrajba intre frati"! ( Pildele lui Solomun; 6:16-20 ).

Privind cu seriozitate la politicienii romani ai acestor zile blestemate pe care romanii le traverseaza tot mai garboviti, tot mai tristi, tot mai speriati si nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva, Imparatul Solomon nu a gresit cumva fata de Dumnezeu necuprinzand si alte defecte ale oamenilor, atat de vizibile ca iti scot ochii! Daca am lua in studiu doar primii doi oamenii ai Puterii, altfel, si cei din spatele lor nu au nimic "lipsa din acest inventar", am numit pe dnii Ponta si Antonescu, am constata ca niciunul din defectele enumerate mai sus nu le lipsesc!
Cine ar fi putut crede in urma cu 17-18 ani ca marele "vorbitorist" cu plete, marele acuzator al PSD-ului lui Iliescu, azi este un mincinos, un ingamfat, un viclean ( chiar prost), un om de o rautate teribila, un personaj pervers ce a semanat munti de ura in sufletele oamenilor, a propriilor concetateni? Cine ar fi crezut ca un om tanar precum dl Ponta, omul asteptat de noi toti pentru a schimba fata si esenta unui partid-mumie comunist,  intr-un partid socialist modern, om aparent un intelectual cu viziune si cu caracter, nu este decat un parsiv ordinar, un mincinos care cu greu va putea fi egalat in urmatoarea mie de ani, un idiot cu aura de inteligent, un personaj ce uraste tot ce este in jurul sau?
Si nici aceasta nu ar fi insemnat mare lucru daca nu ar fi pervertit sufletele a milioane de oameni cu ajutorul carora stau si vor sta cocotati in ceafa Romaniei, inca multi ani!

Nu se poate sa nu constati aceasta privind la masa de "cocarjati" care recunosc greseala facuta dar care nu pot "evada" din perversa dilema indusa de aceiasi nemernici : "toti sunt hoti, toti sunt o apa si un pamant"! Privind lucrurile prin aceasta prisma, iarasi spun, viitorul tarii, al acestei natii, este mult mai sumbru decat pare la prima vedere! Nemernicii acestia tineri, in care poporul isi punea mari sperante, nu sunt decat niste clone si mai rele decat "parintii" lor, Iliescu si Nastase. Au reusit sa convinga milioane de oameni sa nu mai creada in nimic, in nimeni, nici in Iisus Hristos de ar coborî iarasi pe Pamant, impamantenind ideia ca toti sunt ca ei si deci de ce sa mai aleaga pe altii cand pot ramane tot impreuna? Si oamenii chiar sunt convinsi de aceasta!
Un exemplu elocvent este nemernicul SR Stanescu, un imbecil notoriu care a aruncat o tampenie ce nimeni nu o mai poate scoate din capul saracului : aceea ca Basescu are N conturi in N tari! Am vazut oameni facand spume la gura injurand pe "nenorocitul" de Basescu ce a vandalizat "banca Romaniei"! Ramai stupefiat de cat de usor sunt manipulati romanasii acestor ani!
De aici la pesimismul ca Romania are un viitor mai mult decat sumbru, nu mai este nici macar un pas!
Cat de idiot sa fii sa pricepi ca esti mintit, prostit, jecmanit si tu sa lingi la infinit fundul acestor criminali?
Ce trebuie sa se mai intample cu noi pentru a putea intelege ca ceea ce traim nu este o viata normala, ca politicienii acestia, ce ni s-au varat pe gat, trebuie "regurgitati"?
Recunosc faptul ca regret ca nu am parasit Romania inca din '90-'92, acum insa varsta imi naruie dorinta si imi face si mai amar regretul.

Ma intorc din nou la politicienii romani, oameni slabi, nepregatiti, fara viziune, hoarde de folkisti, manelisti, tractoristi, lacatusi, fara nicio legatura cu profesionistii autentici, ne-au pus mana- gat si ne sufoca la propriu si la figurat! Si mai trist este ca ne place sa fim "gatuiti", parca am fi un popor de masochisti! Romanii nu se pot trezi, nu exista nicio metoda de ai ridica din intunericul ce le acopera mintea, ratiunea!

Pe aceasta convingere, riscand a fi injurat cu mult spor, ma rog Domnului sa ne lase sa "zdrobim" fundul prapastiei cu capetele noastre, poate asa vom reusi sa ne trezim cu totii la realitatea cea cruda pe care o traversam!
O intrebare tot ramane : VA FI INDEAJUNS?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More