marți, 5 noiembrie 2013

FMI a decis guvernul penal este competent ... continua sărăcirea populației pri taxe și impozite

În primul rând trebuie să înţelegeţi că nu sunt contra occident şi democraţie, dar nici nu mă pot uita pasiv la faptul că atât politicienii noştri cât şi companiile străine fac doar o politică de îngenunchiere vădită a României , nu pot sta și privi cum organismele europene au uitat scopul infintarii lor acela de a implementa democratia .


FMI a decis guvernul penal este competent ... continua sărăcirea populației pri taxe și impozite


Deci FMI după ce a ţinut în genunchi România la ultima întâlnire a hotărât să prelungească acordul cu încă 2 ani. Obţin cea ce vor liberalizarea pieţei energetice. Nu contează că acest guvern a încălcat vechiul acord în care a rata privatizarea Oltchim (aţi auzit nu vin chinezii să ia oltchim... probabil nici chinezii nu sunt comunişti), iar CFR marfa este iertat iată că ajunge să o privatizeze în 2015 (deocamdată ajunge să se mai topească ceva bani din impozitele noastre în aceasta). De asemenea se listează la bursa 15 la sută în loc de 10 la sută din Hidroelectrica. Iată că încetul cu încetul după 23 de ani de furt succesiv a băieţilor deştepţi care şi-au însuşit banii şi au ajuns în top 300 capital iar între timp vânzarea către populaţie cu un preţ de 300 la sută faţă de preţul de plecare de la sursa o vindem şi energia aşa că să nu mai putem deschide gura. Ne tot spun că noi nu avem bani de investiţii să dezvoltăm aceste sisteme energetice. Ei da dar au omis banii furaţi care puteau dezvolta aceste sisteme şi nedependenta faţă de marile companii.

Deci o ţară bogată în resurse trebuie îngenunchiată cu orice preţ. FMI, organismele europene au uitat scopul pentru care au fost înfiinţate (acela de implementare a democraţiei) stau de vorbă la aceeaşi masa cu acei politicieni care au obţinut puterea prin lovitura de stat. Ei stau de vorbă şi negociază unilateral cu un sistem dictatorial. Acestea stau de vorbă cu un sistem în care sunt încălcate drepturile omului, dreptul la o viaţă decentă. Pentru aceste organisme internaţionale nu contează viaţa omului de rând contează doar dezvoltarea bancherilor, a marilor corporaţii farmaceutice, şi ţinerea la nivel de ţară săracă a ţărilor care au aparţinut de fostul bloc comunist. Ele marile puteri împart Europa în 2 părţi pe de o parte ţările dezvoltate, iar pe cealaltă parte ţările subdezvoltate.

În ţările subdezvoltate îşi mută multinaţionalele unde folosesc forţa de muncă plătind-o la nivel de subzistenţă, promovând politicieni care stau în genunchi, politicieni fără viziune de dezvoltare doar sete de îmbogăţire.

Iată că FMI a dat undă verde acestui guvern şi îi mai da câteva miliarde după ce acesta a îndeplinit cele expuse mai sus. Desigur ne aşteaptă un an 2014 crunt, carburant mai scump, energie electrică mai scumpă. Desigur vor veni impozite peste impozite datorită faptului că vor scădea vertiginos numărul companiilor private care vor fi incapabile să supravieţuiască datorită cheltuielilor şi scăderii consumului din partea populaţiei care devine mai săracă.

Stăm în faţa unei alianţe politice penale care face orice pentru a rămâne la putere. A venit timpul să aruncăm deoparte etichetele de basist şi uslaş. Dacă nu ne trezim şi nu luam atitudine în strada dacă dăm voie ca manifestaţia anti RM să fie înfrântă prin luptă noastră unul contra altuia datorită faptului că unul este basist iar celălalt este uslaş, dacă ne dăm mai deştepţi uni faţă de alţii şi facem jocul clasei politice penale şi îi mai lăsăm să ne conducă vom deveni şi mai săraci şi şi mai manipulabili prin populism. Trebuie să înţelegem că duşmanul nostru (el este DUŞMAN, trebuie să înţelegem asta) este CLASA POLITICA CORUPTĂ şi sistemul infiltrat de acesta atât în privat cât şi la stat. Noi cei 17 milioane care suntem la pragul sărăciei trebuie să realizăm că duşmanul nostru acela care ne învrăjbeşte este acest sistem care ne jecmăneşte şi nu ne lasă să ne dezvoltăm. Ieşirea în stradă este obligatorie Fără o ieşire masiva ei vor conduce în continuare şi ne vor duce la visul comunist: acela de a ne vedea cu gamela stând la rând la firmiturile aruncate de ei clasa politica coruptă.

Iata ce obținem după acordul cu FMI noi taxe si impozite : 

- Guvernul va introduce o acciză de 7 eurocenţi la litrul de carburant, fie benzină, fie motorină, banii astfel colectaţi urmând să fie vărsaţi într-un fond special destinat investiţiilor în infrastructura rutieră.

Premierul Victor Ponta a anunţat că acciza va fi de "0,7 cenţi" pe litru, dar consilierul premierului, Mirel Palada, a revenit ulterior şi a precizat că acciza va fi de "7 cenţi" pe litru.

- Toate companiile care deţin construcţii speciale vor fi impozitate, deci inclusiv E.ON, Enel, Transelectrica, Transgaz, Romgaz... Nu numai companiile de stat, dar şi companiile private (...) Stabilim în perioada imediat următoare (nivelul taxării - n.r.) , noi stabilim ca măsură de principiu, măsură ce vom impozita ca şi construcţie specială, depinde de categoria de construcţie specială, va avea o cotă diferenţiată"

Astea doar deocamdată dacă se așterne iarna vor fi noi impozite .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More