luni, 30 septembrie 2013

Tactici de denigrare si diminuare ale protestelor anti RM ( 29 septembrie 2013 )

Tactici de denigrare şi diminuare ale protestelor anti RM:

- Protestul este pornit pe FB, deci se face învrăjbirea celor care scriu pe FB. Apar personaje noi, personaje care îşi schimbă profilul său personaje care au mulţi prieteni care fiind citiţi în timp vor răspândii contradicţia.
- Înfricoșarea mulţimii arata meteo care ne arată friguri insuportabile. Gata este iarnă deja pe televiziuni. Ura spun ele este frig şi protestele vor pierde din amploare.

- Noua mare reclamă a B1 ne arată ca ciobanul are cont pe FB... deci ce să spun este clar... ce mai aşteptaţi voi de la ciobanul de pe FB. Uitaţi-vă la B1 ca el va arăta realitatea.

- Mai există cei care îţi spun că tu eşti cel care deţii adevărul absolut. Metodă simplă de descurajare prin care te vor face să te retragi. Uşor psihologic te vei simţii prost şi nu vei mai combate minciunile.

- Se răspândeşte ideea că nişte ONG-uri plătite fac protestul

- Se răspândeşte ideea marilor conspiraţii şi idea ca manifestaţiile sunt de stânga şi sunt anticapitaliste

- Se răspândeşte ideea că manifestaţiile nu au nici un scop

- Se scot din context doar cea ce convine unei tabere sau celeilalte

- Se răspândeşte ideea că protestul este doar refulare sau aşa o plimbare de duminică.

- Se introduce ideea că ele se diminuează şi sunt din ce în ce mai puţini

- Se introduc personaje controversate şi se încearcă răspândirea naţionalismului.



Afară ploua şi numerele intră la apă... ele se diluează ei da Televiziunile preferate dreptei iată că au arătat ieri şi ele protestul anti RM. Duminica trecută transmiteau din plin protestul proRM da păi era de vreo 1000 2000 de persoane... aşa vreo 100 de localnici iar restul aduse de autobuze şi microbuze ca pe vremea alegerilor USL de către penalul Dragnea. Şi aici Multe mineriţe ciuciurii care erau dornice să lucreze la Muzeul Satului. Pe timp însorit televiziunile de buzunar ale RM transmiteau în direct excursia la muzeu.

Dar să revenim la protestele de ieri iată că acum nu sloganele anti capitaliste contează, nici conspiraţiile. Acum contează numărul. Şi aşa au început să diminueze numărul aşa că ei mai taie zerouri şi mai împart numere, deci transmit că aşa 400 de manifestanţi sunt în marş... 50 sunt în PU... că acolo sunt puţini dar prin omisiune nu arata numerele mari de 12 000 -15 000, Ei spun păi noi eram aici sau eram acolo. Şi culmea ei erau întotdeauna acolo unde sunt puţini. Dacă îi întrebi dacă asta nu este cumva manipulare unii trimit poze şi spun: păi nu vedeţi?

Vă întreb la ce vă mai trebuie informaţii, (da trebuie şi ele)... este de ajuns să te uiţi în jurul tău... este de ajuns să vezi clar corupţia şi nerealizările acestei clase politice de 23 de ani încoace... este de ajuns să vezi acolo în satul... oraşul comună ta cine fac afacerile... este de ajuns să mergi la un ghişeu al administraţiei de stat şi să vezi cum se petrec lucrurile este de ajuns să mergi la doctor şi să vezi că nu mişca degetul mic până nu dai şpaga... CE demonstraţii va mai trebuie... La ce vă mai trebuie ca cineva să vă formeze opinii? Ce dreapta susţineţi voi sau ce stânga? Compromisuri... nu mai există. Dacă nu ieşiţi acum în stradă vă meritaţi soartă Dacă denigraţi ape aceia care sunt acum în stradă sunteţi clar cu rea voinţă!

Iată nişte clipuri cu manifestaţiile de ieri le propun formatorilor de opinie şi televiziunilor să numere poate reuşesc să numere peste 50... 400 sau 2000:


La Bucuresti 


 

La Cluj


 

 Deocamdată nu am informații dar sunt sigur că au fost mai multe orașe în care să protestat !

Iată că şi azi 30 septembrie 2013  B1 spune că ieri au fost 2000 şi are invitaţi foşti deontologi pe A3 şi încet începe împăcarea cu A3 iată că îl perie un pic pe Gâdea şi pe Badea. Oare vom asista şi la clipa în care Gadea , Badea şi Ciutacu vor transmite de pe B1?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More