marți, 17 septembrie 2013

Ilegalitatea trebuie plătita

      Să scurtăm lucrurile, aflăm aseară de la preşedinte ca toate marile investiţii că d exemplu Petromul au fost ilegale ştim că RM este făcut ilegal. Aflăm că toate marile investiţi nu au fost făcute conform legii că în fiecare investiţie există câte o mică ilegalitate. Toate acestea sunt pe hârtie au semnături distincte. Care este soluţia simplu. DNA-ul să îşi facă treaba. Nu ne interesează nici parlamentul nici politicieni din oricare partid este el. Din moment ce cineva nu respectă legea este supus procedurilor penale.         Dacă un hoţ fură şi este prins merge la puşcărie. Dacă un criminal omoară merge la puşcărie.
În cazul politicienilor se aplică o mână spală pe alta. Ei dau din umeri şi îşi aruncă vină dintr-o parte în alta. Să fie clar atâta timp cât această mafie trans partinica nu este arestată şi recuperaţi toţi banii care au fost furaţi în România nu există democraţie. Există documente despre toate privatizările deci DNA treci la treabă iar cei care judecaţi nu mai judecaţi în ani de zile. Totul poate fi făcut rapid şi fără scuze.
În stradă trebuie să fie mai mulţi romani şi să ceară aceste lucruri. Nu mai urmăriri petardele aruncate de media. Aceşti politicieni trebuie să plătească nu mai avem nevoie de scuzele lor!

NU mai ajung demisiile ei trebuie sa plateasca ! Nu ne interesează ca se rupe sau nu USL-ul ! Ei se vor reorganiza si ne vor turna iar gargara politica . NU ajunge 23 de ani ați furat este dovedibil , este legal . DNA la treaba ! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More