luni, 16 septembrie 2013

Hipsteri și anarhiști


       Aseară politicienii şi presa a primit de la cetăţeni cartonaş roşu. Reacţia politicienilor şi a presei a fost că acei cetăţeni care le-au dat cartonaş roşu sunt " hipsteri " şi anarhişti. Da dacă ridici vocea către politicieni şi către presa care se aliniază şi se pliază precum o cer "vremurile " devii violent. Cum se poate să acuzi toată clasa politica spun ei ? Cum se poate să acuzi toată presa când anul trecut a fost o lovitură de stat, şi în piaţă nu se strigă "Jos Guvernul şi "Jos USL " ? Adică dai cu lux de amănunte teatru scurt de duminică în care superman ponta intra la muzeu şi scoate sub braţ 33 de mineri rotofei curatei şi bărbieriţi... care cică au stat 3 zile închişi la " ocnă ". Azi transmiţi binefacerile lui ponta la Târgu Jiu şi dorinţa lui de dezvoltare şi lansare către modernă şcoala românească pe tablete şi table de scris electronice. Ce contează că în ţara au ieşit 30 000 de " hipsteri ", doar ăia sunt plătiţi şi sunt de la ONG-uri. Păi aia nu ştiu ce vor şi vor să dărâme capitalismul.
   
  

       Capitalismul... "bre "... mă faceţi să râd care capitalism. Păi voi credeţi că un om normal la cap doreşte un astfel de capitalism? Un capitalism în care ajungi la afaceri prin spaguta. Ei da mai nou nu ajunge spaguta mică trebuie spaga groasă şi cunoştinţe puternice. Capitalismul în care lucrezi de dimineaţă până seara şi îţi râde din umbră un directoraş la o societate de stat care câştigă de 10 ori mai mult. Ei da şi directoraşul ajunge în funcţie prin discursul politic care îl vinde în piaţă. Capitalismul în care " plebea câştiga să trăiască de pe o zi pe alta. Desigur câştiga mai mult dacă ştie să dea cu zăhărelul la şefu. Da în capitalismul lor "politicienii afacerişti nu sunt atinşi de lege pentru că şi-au trimis politicienii mecanici să le dea legi prin care să îşi dezvolte afacerile. Pentru aceşti capitalişti omul nu contează. E clar de asta nu iasă "cei care se cred de dreapta " le este frică că acest sistem va fi dărmat, că acest fel de capitalism va fi desfiinţat.
       "Aşa zisa dreapta " să supărat şi încearcă să mă convingă că nu are rost să mă lipesc de anarhişti... marile conspiraţii mondiale şi alte bla blauri. Ei im spun să susţin o manifestaţie care se va ţine marţi. Şi mai îmi spun că marţi se va striga numai " Jos Guvernul ". Păi asta le-am spus de anul trecut de când s-au instalat. La început îmi ziceau păi cum, păi ce eşti barbar, păi mai stai un pic să vadă ăştia ce l-au ales ce au ales, păi stai să vezi şi să mai vezi. Iată că a trecut mai bine de un an şi vor şi ei să iasă. Dar ei nu se lipesc " anarhiştilor ". Ei se duc cu un scop bine definit. Care scop fraţilor ? Până la urmă vă veţi trezi şi voi anarhişti. De ce ? Păi simplu... Pe cine puneţi în loc ? Pe cei care se lipesc cu IRL, sau PDL -ul care a stat şi să uitat cum ăştialalţi dau o lovitură de stat şi apoi au zis păi ăştia au 70 la sută şi ei nu pot face nimic. pe PPDD care a promis 25000 de euro fiecărui cetăţean şi mai apoi când au intrat în parlament au trecut la PC. Cum îi domnilor voi nu tot anarhişti deveniţi ? De ce nu v-aţi lipit cu " anarhiştii hipsteri ". Nu v-aţi lipit cumva ca împreună cu ei sigur dădeaţi jos acest "Guvern " ? Nu vă lipiţi de ei pentru că aceştia cer judecarea tuturor politicienilor corupţi ?

Deci cum este cu anarhiștii? Daca nu vă treziți rapid vă meritați soarta! Ieșiți din manipulare și ieșiți în strada nu mai fiți fuduli uniți-va cu " hipsterii " ! Ieșiți pentru o noua clasa politica ... o clasa politica  a cetățenilor ! 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More