luni, 30 septembrie 2013

BUNA DIMINEATA!

Inca-i dimineata, inca este si mai inourat si inca mai ploua de parca, inca, toamna aceasta nu ar mai avea timp sa ne chinuie cu lacrimile ei scremute ca ale unui copil rasfatat! Necum aceasta nu ar fi indeajuns, televiziunile continua sa ne "ploua"si ele cu tot felul de aiureli care de care mai "lamuritoare"asupra subiectelor zilei si zilelor noastre triste si cenusii.

Scriam cu ceva timp in urma despre canalul Realitatea TV ca nu s-a schimbat cu nimic, chit ca multi dintre noi am cazut in capcana intinsa de strategia noilor proprietari, acelasi mieunat aparent indulcit dar la fel de veninos. Simuleaza atacuri si critici la adresa puterii dar isi aduc invitati care sa-i pareze si chiar sa lase impresia ca de fapt atacurile sunt nefondate, ca Guvernul mai greseste si el dar ca, opozantii de fapt sunt nuli, nu spun nimic si daca spun ceva, spun tampenii!

In aceasta dimineata, parerea mea s-a intarit din nou, un personaj cunoscut la vedere dar pe care, neluandu-l in serios nu i-am retinut numele, vine si face o sinteza a zilei trecute, o sinteza in care bagatelizeaza totul, fie demonstratiile anti Rosia si anti Gazele de sist, fie,asa...de ochii lumii si atitudinea guvernantilor! Ca tinta lui este de fapt actiunea demonstratiilor anti Rosia, impingerea ei in derizoriu, devine clara doar si numai printr-o afirmatie care nu se poate sa nu te uluiasca : "Demonstratia perpetua a bucurestenilor nu este decat actiunea unor mofturosi, a unor tineri din protipendada bucuresteana, tineri posesori de gadgeturi de ultima generatie si a unor oameni saraci! Saraci cu ce, stimabile? Ca aici ne-ai cam stins becul! Sa se fi mutat Bucurestiul si in celelalte orase mari in care si alti tineri si nu numai sustin aceeasi actiune?

Si cum aceasta actiune matinala a Realitatii TV nu lamureste cum se cuvine pe naivi, in fiecare dupa amiaza avem ca o concluzie lamuritoare,  si pe marele sociolog, filozof, economist, politician si "INTELEPT NATIONAL", Cosmin Gusa! Gura acestui "Vorba Goala" de continut, spalata parca cu Ariel, reuseste nu de putine pri sa pacaleaca pe multi care uita ca "lupul isi schimba parul dar naravul, ba"!

In arta manipularii au scoala baietii astia, o fac meserias, dupa cum "meseriasi"suntem si noi in "mareata"noastra naivitate! Cand oare ne vom trezi din ea?
Cum sunt un om cu inima buna, eu cred ca, NICIODATA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More