marți, 10 septembrie 2013

kilbox politic traditional în țarc pe stadionul România

      Acum ca devenim Criminalii Europei un meci de kilbox politic în țarc nu mai reprezinta nimic la imaginea României .
      Acum urmează meciul de box Guvern şi parlament. Guvernantul ponta care vrea să dea drumul proiectului îi trage un pumn în plex Parlamentarului ponta care spune NU Roşia Montana. Iasă Preşedintele şi îi trage un pumn in freza în partea dreaptă şi îl întreabă pe Guvernantul pOnta: Câţi bani ai luat Ponta ?. Între timp se trezeşte Visătorul preşedinte şi din stânga îi trage un pumn în freză în partea stângă prima data Guvernantului ponta şi îl suspectează şi el de șpagă, dar îi mai trage una şi în plex Guvernantului ponta spunând NU Roşia Montana asta pentru aşi întării visele sale erotice de a ajunge preşedinte). Dar în acelaşi timp cei 2 parlamentari se bat pe umeri şi zic amândoi NU Roşia Montana.
     Ameţit de atâtea lovituri aproape de KO Guvernoparlamentarul înfuriat începe să lovească în stânga şi în dreapta şi spune galeriei parlamentare să plece acasă să numai vorbească despre ce nu ştiu. Din tribune apare Gabriel REs... şi îl ameninţă că da statul în judecată şi îi cere un mărunţiş de 2 miliarde de euro. Ce mai conteaza publicul buimac plătește doar jucătorii boxează .  
Marele public este stupefiat nu mai ştie ce să facă. Galeria populară mulţumită se retrage în parte se reduce la 20 la sută rămân doar interesele care mai scandează cu voce mică în tonul parlamentarului ponta tot NU Roşia Montana. Cei 10... 12 ponta şi crin se retrag pentru odihnă. Meciul se amâna câteva zile. Între timp se vor inventa noi reguli. Probabil se va legaliza lovitură sub centură, minciună legală, obligativitatea contractelor secretate, eliminarea voinţei poporului... şi multe altele .


Revin peste câteva zile sa vedem câți ponta și câți crini vor fi ....

Pozitia mea fata de proiect ramane constanta este cea spusa in :

http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/09/rosia-montana-si-televiziunile-tacute.html

În acelaşi timp îi întreb pe cei care se cred de dreapta: Voi de ce nu puteţi face la fel ca cei care au ieşit săptămâna asta ? Ei dă voi vreţi ca cei care au votat USLA să deie jos USLA şi mai apoi să pună o nouă USLA. Iar mai apoi veţi plânge iar şi veţi spune uite ce prostii face USLA. Fără multe cuvinte.


     2013 - 1999 = 14 ani În 1999 acum 14 ani nişte politicieni (nu mă interesează de care psd, pnl... toţi la grămadă sunt penali şi timp de 23 de ani au furat şi şi-au bătut joc de această ţară) după ce au luat spătuţa au dat drepturile de exploatare unei firme. Ca de obicei totul era făcut şi se face în secret cu contracte secretizate. Aşa fără licitaţii au dat drepturile de exploatare Totul a început acum 23 de ani atunci când punctul 8 de la Timişoara nu a fost respectat şi profitând de faptul că toate sursele importante de informare erau în mâna lor au dezinformat şi manipulat populaţia au realizat cartelul politicienilor. La masa rotundă Iliescu şi şleahta lui de securişti au realizat puterea şi opoziţia. Iată că 23 de ani au manipulat opinia publică şi au furat în mai multă şi mai puţină linişte. Dar să revenim la Roşia Montana. 1999 se dă un contract pe sub masă. 2012 în goană după voturi şi furia "Jos Băsescu "Gruparea Criminal mafiotă USLA promite locuri de muncă şi deschiderea proiectului. USLA ajunge la putere, tărăgănează peste un an proiectul. 2013 se mai da un contract pe sub masă. Guvernul îşi pune semnăturile pe proiect. Strada reacţionează şi spune NU Roşia Montana.

Va urma ....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More