sâmbătă, 28 septembrie 2013

as vrea sa scriu ,,, dar ... cui ?


 " Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor."

                                                                                                             sper ca știți ce este !

Aş vrea să scriu ceva, dar nu mai ştiu ce mă lovesc de prietenii de dreapta care se dezbină, mă lovesc de o dreaptă fundamentalista care spune că e pragmatică şi ucide fără scrupule maidanezi iar pe cealaltă parte mă lovesc tot de o dreaptă care susţine capitalismul de cumetrie. Mulţi dintre prieteni s-au supărat pentru că nu mai susţin politicieni şi aşteaptă să ridic osanale unora politicieni, aşteaptă să îl critic sau să îl ridic în slăvi pe Băsescu sau pe MRU. Aşteaptă să mă repoziţionez pe una din taberele politice şi aşteaptă să comentez teatrul de fiecare zi al USl-ului, acela cu dezbinarea lor. Ei ce să vă spun ? Ei şi ce dacă se dezbină şi ce dacă rămân uniţi. Ei oricum nu ştiu decât să dea teatral "SCANDALUL ". L-au extins şi pe FB pentru că acesta a devenit pentru ei un real pericol.


Văd pe FB inconsecventa văd. O rupere în sute de tabere care mai de care mai deştepte. Văd formatori de opinie care susţin idei doar pentru că ei cred că idea lor este cea perfectă. Văd de asemenea că orice subiect ai aborda sigur au un contra argument... şi mai ales că le ştiu pe toate.

Un singur lucru nu văd că au reuşit cu succes să intre în jocul penalilor şi a reuşit să bage şi mai bine intriga prin articole şi postări ambigue şi fără o explicare corectă a adevărului, a cea ce cred într-adevăr. Toţi suntem şi chimişti şi istorici şi filozofi şi mineri şi specialişti. Doar că mulţi manipulează... scopul nu îl ştiu... toţi nu sunt plătiţi... marea majoritate fac asta pentru likuri şi să fie mai cunoscuţi să fie citiţi să fie vedete.
Desigur sunt între ei şi postaci plătiţi casa denigreze şi să facă fisuri, se prezintă că mari prieteni şi ne arată că avem dreptate doar ca la proxima ocazie ei te ard.

Văd pe mulţi azi scriu una mâine alta... unii dintre ei vor să arate cât de calculaţi sunt ei şi ne prezintă pe cifre şi calcule de multe ori cifre umflate... doar că atunci când prietenii văd cât de " nemţeşte " este calculul nu mai contează chiar dacă cea ce face este o aberaţie. Desigur ei sunt formatori de opinie.

Alţi au pagini în care sunt cu 15 diplome şi facultăţi. şi devin astfel mari formatori de opinie... un rătăcit fără studii desigur nu este citit sa că îşi aleg nume ciudate şi multe studii sa că cei care au unele greşeli de exprimare sau crimă cea mai mare să mai greşească şi gramatical ei sunt excluşi. Mai marii formatori desigur scriu în parabole şi în băşcălie pentru că asta place. Mă întreb de ce trebuie să folosim cuvinte complicate şi înţelesuri ascunse atunci când, ai libertate de exprimare. Da am înţeles timpurile comuniste atunci trebuia să ascunzi bine ambalat adevărul că atunci erai dus de securitate. Înţeleg că atunci foloseai alte nume pentru a nu fii descoperit Azi ne spun că ei nu pot pentru că îşi ating interesele. Ei da aisi ating interesele... dar mai curând cred ca ei folosesc pseudonime pentru a putea trece uşor dintr-o tabăra în alta. Sunt sigur că mulţi dintre ei au conturi multiple în care cea ce spun este sigur contradictoriu.

 Lăsaţi ipocrizia şi scrieţi doar cea ce gândiţi, lăsaţi manipularea şi scrieţi cea ce ştiţi, lăsaţi manipularea şi scrieţi pe numele adevărat, lăsaţi manipularea şi puneţi-vă adevăratele studii.

Aş vrea să scriu... dar cui? Da desigur am pierdut iar cititori ... deh dac nu laud si ridic in slavi nu sunt bun ! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More