miercuri, 25 septembrie 2013

"Marea conspirație Dâmbovițeana "

DOMNILOR NU CONFUNDAŢI CAPITALISMUL CU CAPITALISMUL DE CUMETRIE ŞI CAPITALISMUL DE HOŢIE !

NU străinii sunt devină că noi romanii am tăiat la fier vechi România şi am vândut România pe spăgi.

Mai marii formatori de opinie de pe FB ne spun celor care suntem împotriva eutanasierii suntem cei slabi de îngeri cei care au milă. Ei da ei sunt de dreapta poate că este normal, şi Hitler era de dreapta. Ne mai spun ei că suntem aerieni, Desigur tot ei ne mai spun că suntem prea ecologişti şi că nu vrem ca să se dezvolte tara că noi vrem să stopăm progresul, că noi suntem anti capitalism şi mai suntem dea dreptul comunişti, reprezentăm interese străine desigur primul interes interesele Soros care desigur înseamnă că reprezintă interesele Ungariei. O da şi dacă o spun eu cel care se numeşte Attila esi mai şi... e clar îmi iau calul biciul şi voi ocupa România şi voi reînfiinţa Imperiul Austro ungar. Daca nu intru în conspiraţii, în marile conspiraţii mondiale desigur sunt naiv.

Ce ştii tu mă, spun ei atunci marile puteri au spus că aşa trebuie şi noi aşa am făcut, la fel şi acum Dacă ruşii vor ceva vor obţine,
 Ei da desigur exista Mare Conspiratie , doar ca aceasta este  "Marea conspiraţie Dâmboviţeana "  Aceasta "Mare Conspiratie " preia puterea .  Si cand ?  Pai acum 45 + 23 de ani . Si ce face ? Pai  normal ea vinde tot .  Si cui ? păi normal ăluia care dă spaga mai mare. Păi cine sunt şpăgari că noi... păi Marele URS ca doar el a pus bazele comunismului. Ei da desigur sunt şi în occident mafioţi dar culmea mai marii dâmboviţeni îi găsesc şi pe ăştia.
Vorbim despre dâmboviţeni  . Fiti linistiti ei nu sunt doar pe Dambovita  , ei  sunt în toată ţara doar că Ceauşescu a avut grijă să facă amestecul populaţiei în aşa fel încât să fie peste tot. Normal tot Ruşii le-au dat ideea atunci când ele au făcut să dispară de pe harta lumii naţii întregi ele au absorbit în URSS ţări întregi şi le-au schimbat şi suprimat cultura şi obiceiurile.
Dar lăsăm marea conspiraţie dâmboviţeana şi trecem la mai marile proiecte iată că unul din marile proiecte este un genocid în masă iată că devenim de azi oficial Măcelarii Europei. Normal într-o tară care devine încetul cu încetul Tara cianuraseră (bananiera nu poate fi numită pentru că nu ne permite clima). Normal politicienii noştrii după ce au tăiat toată România la fier vechi acum vrem să devenim o mare putere. Ei nu numai politicienii ci şi aşa zisa dreapta mai marii oameni de afaceri care s-au îmbogăţit prin vânzarea  acum 23 de ani a orice la sârbi vă amintiţi nu... Atunci toată lumea de la mic la mare făcea mari afaceri... Care mai mari care mai mici Vindea tot ce putea mai peste gardul fabricii in care lucra , mai pe poarta . Fiecare cum putea . Vindea orice , totul era sa nu fie ruginit .După ce au vândut tot cea ce nu este ruginit au trecut la vânzarea propriilor locuri de muncă. Normal fosta conducere şi cei care au vândut mai mult  "tot cea ce nu era ruginit "au devenit mari afacerişti. Şi iată cum a ajuns cam 10 la sută din populaţie să ajungă cei de dreapta. Dreapta românească are la baza furatul, Afacerile au fost clădite din furat şi şmecherie. Ei da mai sunt cei aflaţi la vârfurile politicii cei care s-au vopsit din securişti şi din comunişti şi au dat marile tunuri . Acestia  vândut petrolul, telecomunicaţiile, industria energetică ... la preţuri de nimic prin şmecherii aşa zis legale. 

Cine votează la urne ?  Păi ei şi cei care au fost ajutaţi.

Ia să vedem câţi sunt aceştia 10 % plus 5 % . Cât face? Aproximativ 3 000 000 de votanţi. Sa va mai dau şi restul din cei care mai lipsesc... Păi ia să vedem câţi angajaţi avem la stat : 1 000 000 şi ceva... iată că mai avem 1 milion jumate din care 80 %  votează cu cea ce trebuie votat. Cât este scorul până acum?

Iată 3 000 000 + 1 250 000 = 4 250 000 .

Iată că am ajuns la cei care votează de 23 de ani hoţia. Acum veţi spune păi şi restul. Domnilor o parte s-a săturat iar cealaltă parte a încercat un echilibru.

Desigur există şi o proporţie de 3 % are afaceri adevărate şi sunt cu adevăraţi de dreapta. Deci domnilor nu mai daţi vina pe asistaţi sociali şi pe bătrânii naţiei vina este tot a voastră a celor cu interese.

DOMNILOR NU CONFUNDAŢI CAPITALISMUL CU CAPITALISMUL DE CUMETRIE ŞI CAPITALISMUL DE HOŢIE!

1 comentarii:

De multe ori am impresia ca esti mai roman decat multi politicieni care ne-au condus 23 de ani.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More